Hadházi László önálló est online adás

 

Hadházi László: Méd in Hungeráj

online nézhető műsor

Hadházi László önálló est online nézhető adás

 

Hadházi László, a Karinthy-gyűrűs "közepesen ismert humorista" önálló estjét rögzítette a Comedy Central a Dumaszínház színpadán, majd 2015 szilveszterén a humorcsatorna be is mutatta. A Méd in Hungeráj c. műsort a humorista rajongói most megnézheti a Humorista Blogon, ide klikkelve:

 

Hadházi László önálló est online videó

 

Hadházi László életrajza

A debreceni Kossuth Lajos Gimnáziumban érettségizett, majd számos felsőoktatási intézménybe járt (Mezőgazdasági-, Rendőrtiszti-, Egészségügyi, Testnevelési-, Államigazgatási Főiskola), de különböző okokból mindegyiket abbahagyta. Lövészettel is foglalkozott, aranykoszorús sportlövész lett.

1987-ben kezdett el írni, majd 1994-től különböző vidéki rádióknál dolgozott. Írásai jelentek meg a Kretén című magazinban. Első fellépése 1988. december 19-én volt. 1996 és 2000 között az HBO Mennyi? 30! című műsorában dolgozott, de időnként feltűnt a Magyar Televízió Kisváros című sorozatában is, utána pedig mindkét kereskedelmi csatornán feltűnt, a Kész átverés show (RTL Klub), és a Banánhéj (TV2) révén. 1998-ban a Humorfesztiválon is indult egy társával, ahol a döntőig jutott. Az 1990-es évek végén a Danubius Rádióban a Danubius Cappuccino szerzője és előadója volt, később ugyanez volt a dolga a Sláger Rádió Bumeráng című műsorában is.

2002-től saját reggeli műsort kapott a Juventus Rádióban, majd amikor ez véget ért, visszatért Debrecenbe, ahol a Friss Rádióban és az Alföld televízióban is vezetett műsort. A Godot Dumaszínház indulásától kezdve a társulat állandó fellépője, folyamatosan szerepel az RTL Klubon, a Showder Klubban és a Rádiókabaréban is. Humorista kollégáival időnként írnak egy-egy könyvet is. 2008-ban Vida Péterrel együtt Bon-bon-díjat kapott, majd 2011-ben megkapta az év humoristájának járó Karinthy-gyűrűt is.

(Forrás: Wikipedia)


A Méd in Hungeráj című műsor megnézhető a Humorista Blog-on vagy a szepbence.hu-n!

 

Humoristák megrendelése

Showder Klub humoristák megrendelése

 

Gyerekműsor

 

Gyerekműsor humoristától, sőt a Világ Legügyetlenebb Bűvészétől? Klikk a Gyerekműsor menüpontra!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. okt. 16.

Orosz György megrendelése

Orosz Gyuri az egyik legelfoglaltabb, legtöbbet fellépő stand up comedy humorista Magyarországon: a Comedy Central, a Showder Klub, a Rádiókabaré előadója. 

Reflektorfény