Humorista hírek - 2020 november

A stand up comedy előadók élete is jelentősen megváltozott a koronavírus miatt elrendelt egészségügyi vészhelyzet miatt. A humoristák fellépéseit törölték, a kényszerpihenőt többen aktív közösségi média jelenléttel használják ki -  ez jó hír. Rossz hír is érkezett sajnos a humor rajongóinak, hogy meghalt a Dumakabaré című stand up comedy műsornak otthont adó Vidám Színpad vezetője.

Gyászol a Vidám Színpad - Böröndi Tamás meghalt

Gyászol a Vidám Színpad - Böröndi Tamás meghalt

65 éves korában meghalt Böröndi Tamás színész, színházigazgató. Böröndi Tamás halálhírét a Vidám Színpad tette közzé a Facebookon. „Nevünkhöz méltatlan módon, szívünkben gyógyíthatatlan fájdalommal adjuk tudtára rajongóinak a felfoghatatlan hírt, hogy színházunk vezetője, az ország egyik legismertebb mosolygyártója, BÖRÖNDI TAMÁS 65 éves korában, tegnap az esti órákban átadta lelkét az Úrnak! Gyászolja felesége Götz Anna, ikerlányai, 88 éves édesanyja, kollégái és azok a milliók, akiknek életében mosolyt csalt az arcára!” – írják. Hozzáteszik: Böröndit saját halottjuknak tekintik, temetéséről később intézkednek.

Böröndi Tamás 1980-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (akkor még főiskolán), majd a debreceni Csokonai Színházhoz szegődött, mellette pedig vendégművészként a Rock Színházban is szerepelt. 1984-től a Budapesti Operettszínházban, majd a Vidám Színpadon játszott, amit akkor Bodrogi Gyula vezetett. Később a Vidám Színpad igazgatója lett.

Aranyosi Péter

Aranyosi Péter humorista

Aranyosi Péter már a tavaszi karantén alatt is feltalálta magát és elkezdett humoros videókat forgatni, amelyeket a Facebookon hozott nyilvánosságra. Most is érdemes követni a humorista Facebook és Instagram oldalait, hiszen sokkal sűrűbben tesz fel magáról fotókat, információkat, mint eddig bármikor. 

Kovács András Péter

KAP egy igazi megszállott, aki napról napra zseniálisabb ötleteivel örvendezteti meg a rajongóit - a fenti videón a humorista partnerei Janklovics Péter és Illés Ferenc, akikkel a Duma Swing című nagy sikerű előadásban is közreműködött.

Dombóvári István

A Showder Klub nagydumás stand up előadója mindig is nagyon élénk volt a közösségi médiában, de mióta a Jászkarajenői Művelődési Ház igazgatója, az intézmény híreit is ott osztja meg: 

"Kedves Látogatók!
A vírushelyzet idejére a művelődési ház zárva lesz.
Kizárólag a hétfői napokon a könyvtárunk ügyeletet tart és telefonon is aznap állunk rendelkezésetekre.
Sürgős esetekben /fénymásolás, szkennelés, stb./ a polgármesteri hivatalban tudnak segíteni!
A művházban fűtésfelújítás zajlik, reméljük mire újra meg tudunk nyitni addigra azzal is elkészülünk.
Az új könyvek beszerzése folyamatosan történik!
Kitartást kívánunk és mindenki vigyázzon magára és családtagjaira!"

Szép Bence

A Rádiókabaré és a Dumakabaré humorista fellépője készített egy vicces videót a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Parancsnokság és a Közútkezelő felkérésére: a feladat az volt, hogy egy, a fiatalokat megszólító videó készüljön a téli útviszonyokra való felkészülésről. A filmben szerepet kapott Kontics Sándor tűzoltó százados (aki 2020-ban az Év tűzoltója címet kapta) és Kiss Péter, a közútkezelő  munkatársa is. 

A forgatócsoportot Rátz Bertalan önkéntes tűzoltó és csapata alkotta - a projekten ingyen dolgozott mindenki. 

A videót kitette a Katasztrófavédelem Országos Parancsnoksága a Facebookra és a történetük toronymagasan legnézettebb videója lett: alig 4 nap alatt egymillió (!!!), 5 nap alatt 2.134.000 ember látta a csapat videóját.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény