Humoristák jótékonysági műsora Egerben

 

Nevetve segíthetsz

- Stand Up Comedy humoristák jótékonysági humorműsora a szarvaskői Biró család megsegítésére

 

Humoristák jótékonysági műsora Egerben 2019

 

Az Animus Egyesület, a ComMedias Egyesület, a Stand Up Brigád humortársulat és az Egri Kulturális és Művészeti Központ, valamint az Emporium Consulting Kft támogatásával és összefogásával bemutatjuk a "Nevetve segíthetsz" jótékonysági humorestet.

Az egész országot megrázta annak a három gyermeket nevelő Heves megyei családnak a története, akiknek 2019 februárjában égett le a családi házuk az Eger melletti Szarvaskőben. A kazán meghibásodása miatt lángra kapó épület szinte porig égése miatt a háromgyermekes családnak szinte semmije sem maradt, csak az a ruha, ami rajtuk volt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a családtagok nem sérültek meg a tűzben. Az ingatlan külterületi faház besorolása miatt egyik biztosító sem kötött biztosítást a házra, így a három gyermeket, köztük a súlyos agyvérzést elszenvedő, halmozottan sérült fiút nevelő családnak komoly anyagi megpróbáltatást jelent az újrakezdés.

2019 februárjában és márciusában magánszemélyek, sportegyesületek és civil szervezetek is gyűjtést szerveztek a Biró család megsegítésére, de az Animus Egyesület javaslatára és a partnerszervezetek támogatásával a szervezők úgy gondolták, a segítő szándékot érdemes még életben tartani, hiszen a bajbajutott családnak minden fillérre szüksége van, ezért egy jótékonysági humorestet szerveznek az Egri Kulturális és Művészeti Központ Bartók téri színháztermébe.

Az egri lakosok által még mindig csak "Forrás"-nak hívott kulturális központ színháztermében 2019. április 30-án lesz a "Nevetve segíthetsz" jótékonysági humorest a Biró család támogatására. A rendezvényen a Showder Klub és a Rádiókabaré népszerű és elismert humoristái mellett egy bűvész, Molnár Zoltán is fellép majd.

A „Segíts nevetve” jótékonysági rendhagyó kabaréesten a 2500 Ft-os támogatói jegyet megvásárló nézők stand up comedy produkciókat, kabaréjeleneteket és (hangsúlyozottan nem cirkuszi) bűvész műsorszámokat is láthatnak majd Szikra László, Ürmös Zsolt, Molnár Zoltán és Szép Bence előadásában.

A „Segíts nevetve” jótékonysági est fellépői:

Molnár Zoltán elsősorban multinacionális cégek rendezvényein lépett fel a tengerentúlon és hazánkban, egyedi és varázslatos előadásmódja miatt a jótékonysági est egyik legkülönlegesebb fellépője lesz. Lélegzetelállító kártyatrükkjei, elegáns, kifinomult humora teszi a produkcióját felejthetetlenné.

Szép Bence, az estet szervező egri Animus Egyesület alelnöke a Magyar Televízió műsoraiban bukkant fel 2009-ben, de azóta a tv2, az ATV és a Rádiókabaré humorműsoraiban is nevetteti a nézőket. Stand Up Comedy bűvészműsorával (A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze) rendszeresen lép fel Heves megyében, valamint Európa-szerte és a tengerentúlon is.

Szikra László, a Showder Klub atkári, heves megyei dumarekordere, aki 2017-ben (saját, korábbi rekordját megdöntve) 548 percen keresztül szövegelt megállás nélkül, ezáltal a „leghosszabb, folyamatosan bemutatott stand-up comedy előadás” rekordját is tartja hazánkban. A vidéki életből merített poénjai a Rádiókabaré és a Dumakabaré közkedvelt felvételei közé tartoznak.

Ürmös Zsolt, a Magyar Televízió Humorista kerestetik (1995) című műsor különdíja után 2006-ban szerzői kategóriában lett a Humorfesztivál nyertese. Fábry Sándor és a Bagi-Nacsa páros állandó szerzője, rendszeresen jelennek meg írásai a Hócipőben, a Rádiókabaré, a Dumakabaré és számos humorműsor írója, szerkesztője. A Stand Up Brigád humortársulat művészeti vezetője.

 

A 2500 Ft-os áron megvásárolható támogatói jegyek mellett természetesen lehet még támogatni a rászoruló Biró-családot, akár a helyszínen, akár a következő számlaszámra való utalással:

Számlatulajdonos: Biró Miklós

10404247-90402860-01600000

IBAN HU59104042479040286001600000

Fontos, hogy a megjegyzés rovatba azt a szót írjuk be, hogy: ADOMÁNY


A támogatói jegyeket a következő helyeken lehet megvásárolni:

az Agria Pláza I. emeleti Jeans House Farmerboltban
a Szent János u. 11-ben, a Prana Outdoorban

vagy (ha még marad jegy) a rendezvény előtt a helyszínen. 

 

Humoristák egri jótékonysági műsora: Szép Bence, Ürmös Zsolt, Animus Egyesület

Nevetve segíthetsz

Stand Up Comedy Humoristák jótékonysági műsora a tűzkárosult Biró család megsegítésére

Fellépők: Molnár Zoltán, Szép Bence, Szikra László, Ürmös Zsolt

2019. 04. 30., kedd, 19.00

Egri Kulturális és Művészeti Központ, Eger, Bartók Béla tér 6.

 

 

Humorista rendelés

fellépő rendelés rendezvényre

 

Stand Up Comedy előadók

megrendelése céges rendezvényre, privát ünnepségre! 

 operett, mulatós vagy bűvész-produkciók megrendelése:

villámgyorsan

ingyenesen

helyszínre kalkulált (minden költséget tartalmazó)

árajánlattal:

Stand Up Comedy humoristák megrendelése

 

Szép Bence

humorkoordinátor

Stand Up Brigád humortársulat

+36 20 20 99 7 99

[email protected]

 

 

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény