Humoristák Rakaczki Bencéért

A Stand Up Brigád-os humoristák jótékonysági akciója

 

Humoristák jótékony fellépése Rakaczki BencéértA DVTK NB I-es focicsapatának leukémiában szenvedő kapusának, Rakaczki Bencének, és a leukémiás gyermekek alapítványának támogatására a Fórumfoci Team és a Stand Up Brigád jótékonysági humorestet szervez március 14-én 19 órakor Miskolcon, az Avasi Gimnáziumban.

A független humoristák által alapított Stand Up Brigád társulatában megtalálhatóak többek között a Showder Klub, a Comedy Central és a Rádiókabaré ismert stand up comedy fellépői, valamint feltörekvő humoristák is.

 

 

 

A humoristák a stand up előtt fociznak is

 

A jótékonysági humorestet egy négycsapatos teremlabdarúgó torna vezeti fel, amelynek résztvevői:

DVTK öregfiúk, Fórumfoci Team, Újságírók, Stand Up Brigád

A mérkőzések az Avasi Gimnázium tornatermében kerülnek megrendezésre.

Időpont: Március 14, csütörtök 15.00

Az érdeklődők számára a focitorna megtekintése ingyenes.

 

Jótékonysági humorest

Rakaczki Bence


A Rakaczki Bencének és a leukémiás gyermekek alapítványának támogatására rendezett humoresten fellépő humoristák:

Csordás József, Beleznay Endre, Erdei Sándor (Rokker Zsoltti), Maksa Zoltán, Szép Bence, Ürmös Zsolt

(A humoristák nem kérnek sem tiszteletdíjat, sem útiköltséget.)


Helyszín: Miskolc, Avasi Gimnázium színházterme (Klapka György u. 2.)

Időpont: Március 14-én, 19 órától.

A humoristák kb. 2-3 órás műsort adnak.

Jegyeket elővételben 1200, a helyszínen 1500 Ft-ért lehet vásárolni. A bejáratnál lesz kihelyezve egy doboz, melybe további adományokat várnak a szervezők, illetve lehetőség lesz támogatói jegyek vásárlására is.

A büfében üdítők, ásványvizek, szendvicsek lesznek kaphatóak, de a hely jellege miatt alkoholtartalmú italokat nem fognak árusítani. (A jó hangulatról a humoristák gondoskodnak majd.)

A színházterem 300 nézőt tud befogadni, ezért aki segíteni akar, igyekezzen elővételben megvásárolni a jegyet.

Az est támogatói: a humoristák szállását a Park Hotel, az étkezést a Murphy's Étterem, a helyszínt az Avasi Gimnázium biztosítja.

 

Rakaczki Bence betegsége

A Diósgyőri VTK fiatal kapusának, Rakaczki Bencének szervezetében még 2012 júliusában diagnosztizáltak leukémiát. A DVTK, sőt más kluboknál játszó játékostársak is minden alkalmat kihasználnak arra, hogy segítsék Rakaczki Bencét: gyakorlatilag a teljes magyar futballtársadalom összefogott, hogy valamilyen módon támogatást nyújtson a hálóőrnek.


A Barcelona focistái is összeálltak egy fotóra Rakaczki Bence kedvéért

Nemrég a diósgyőriek spanyol játékosa, Francisco "Paco" Gallardo kérte meg korábbi sevillai csapattársát, Dani Alves-t, aki ma már az FC Barcelona játékosa, hogy ő, Adriano és Xavi álljanak össze egy képre - így szerezve örömöt Bencének.

A Barcelona focistája végül rávette az egész csapatot, hogy egy fehér lapot tartva összeálljanak egy csoportképre, amin az "Érte Bence" felirat olvasható. (A "d" betű lemaradt az üzenetről, de ez semmit nem von le a gesztus értékéből, sőt, Dani Alves a Twitter-oldalán (amit közel másfél millióan követnek) meg is osztotta a Rakaczki Bencének készített fotót.

A Barcelona focistáinak fotója Rakaczki Bencének

 

Rakaczki Bence őssejt-beültetése sikeres volt

Bence nemrég megkapta az Egyesült Államokbeli Iowa államból az őssejt-beültetéshez szükséges csontvelőt. A kapus szervezete egy közel egy órás infúzió formájában vette fel az őssejteket, vagyis nem esett át operáción, mivel a csontvelő–transzplantáció olyan, mint egy véradás. Komplikáció nem lépett fel. A beültetett őssejtek megtapadásához két-három hétre van szükség. A beültetéshez és a gyógyuláshoz teljesen steril körülmények szükségesek, ezért Bence látogatókat nem fogadhat. Rakaczki Bencének az elkövetkezendő időszakban sok vérre lesz szüksége, meghatározott ütemezés szerint.

Hajrá Bence!

Információ


A jótékonysági focitornáról és a humorestről további információ Szép Bencétől kérhető a +36 20 20 99 7 99-es telefonszámon.

 

Rakaczki Bencéről készült filmek a YouTube-on

A DVTK honlapja

Avasi Gimnázium

Stand Up Brigád

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény