Kabaré újratöltve

Sikeres volt a jótékonysági kabaré

A paThalia Társulat Alternatív Színház új jótékonysági bemutatóját óriási siker övezte 2011 március 26-án, szombaton a vasvári Nagy Gáspár Kulturális Központban.

A Vargyainé Kántor Vera, Szép Berni, Merklin Ferenc, Szép Bence alkotta kvartett a produkcióval egy súlyos betegségben szenvedő vasvári honfitársunk gyógyulását kívánta elősegíteni, hiszen a szervező ComMedias Egyesülettel karöltve az est teljes bevételét (kivéve a terembérletet, amit ki kellett fizetnünk a Kulturális Központnak) erre a jótékony célra ajánlottuk fel.

A rendezvényen 97 fizető néző volt, a Kulturális Központnak 23,400,- Ft-ot fizettünk terembérletre, így 73,600,- Ft-ot sikerült összegyűjtenünk, amit családilag kicsit még kiegészítettünk, és március 27-én eljuttatunk az érintettnek.

A súlyos betegségben szenvedő édesanya és a ComMedias Egyesület nevében, ismételten köszönjük a segítséget:

Vasvár Város Polgármesteri Hivatalának, a Nagy Gáspár Kulturális Központnak - és mindenkinek, aki belépőjegyet vett az előadásra.

 

Részlet a műsorból: Vasvár himnusz

 

 

Képgaléria:

Kabaré Újratöltve 2011.03.26.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2021. ápr. 19.

Mogács Dániel elérhetősége

Mogács Dániel elérhetősége kapcsán többen kerestek már bennünket, ezért leírtuk a stand up comedy humorista előadót érintő legfontosabb tudnivalókat - és még az életrajzát is elolvashatod! 

Reflektorfény