KÖZKÍVÁNATRA - Stand Up Comedy és Bűvésze(s)t Vasváron

 

Stand Up Comedy bűvészest Vasváron 2017

 

Közkívánatra: Szikra László humorista

Szikra László humorista


Szikra László nem mindennapi figurája a hazai humor-palettának.  A Stand Up Brigád humortársulat humoristája  nemcsak a Rádiókabaréban, a Showder klubban (RTL Klub), a Dumakabaréban (ATV) csillogtatja különleges tehetségét, hanem ő tartja Magyarországon a leghosszabb stand up comedy előadás rekordját is.

A humorista 2017. április 1-jén, a Bethlen Téri Színházban, a ComMedias Egyesület és a Stand Up Brigád által szervezett „REJTŐ 112 – HumorMaraton” záró programjaként, 548 percen keresztült állt a színpadon, és nevettette folyamatosan a közönséget. Szikra László különleges teljesítményének értékét az is növeli, hogy a maratoni hosszúságú produkciója alatt egyszer sem ismételte önmagát, folyamatosan új poénokkal bombázta a közönséget, amelynek tagjai közül több néző is végig ülte a rekorddöntést.


A leghosszabb egyéni stand up comedy műsor nem hivatalos rekordját 2007-ben Badár Sándor állította fel Szegeden, 7 óra 30 perces műsorával. Szikra Laci ezt döntötte meg 2015-ben, 8 óra 5 perces folyamatos stand up műsorával. Laci legújabb, 9 óra 8 perces, nem mindennapi rekorddöntését Sebestyén István, a Magyar Rekordok regisztrátora hitelesítette, így a Heves megyében, Atkáron élő humorista teljesítményével felállította a „Leghosszabb, folyamatosan bemutatott stand up comedy előadás” egyéni maratoni rekordját. Nem áprilisi tréfa, de 2017. április 1-től hivatalosan is Szikra László Magyarország dumarekordere!
Laci 2016-ban óriási sikerrel lépett fel Vasváron, és a közönség reakciói alapján  az elmúlt évek legnépszerűbb fellépője városunknak. Közkívánatra ezért újra Vasváron lép fel és elhozza nekünk legújabb műsorát.

 

Közkívánatra: Molnár Zoltán bűvész

Molnár Zoltán bűvészA vasváriak a bűvészműsorokat is nagyon szeretik, hiszen az elmúlt években több bűvésztrükk is bemutatásra került a Nagy Gáspár Kulturális Központ színpadán, és többen kérdezték a ComMedias Egyesület tagjaitól,  mikor lehet látni a városban komplett bűvészműsort. Ezért is lett a november tizedikei műsor címe az, hogy „Közkívánatra”, mert –mint kiderült - a vasváriak nevetni és ámulni is szeretnének.  A műsorhoz egy olyan bűvészt sikerült leszerződtetni, akit a nagyközönség Magyarországon ugyan kevésbé ismer, de valószínűleg az elmúlt 30 évben ő lépett fel a legtöbbet hazánkban, valamint több külföldi, tengerentúli bűvészprodukció bemutatása is fűződik a nevéhez: Molnár Zoltánról van szó,  akit Szép Bence, a ComMedias egyesület vezetője 2005 óta ismer,  számos külföldi képzésre is együtt utaztak el (Chicago-ba, Las Vegasba, Blackpool-ba).  Molnár Zoltánt pont akkor kereste meg Szép Bence a „Közkívánatra” című színházi est ötletével, amikor Zoltán is elhatározta, új bűvészműsort állít színpadra. A ComMedias egyesület néhány tagja már kapott ízelítőt Molnár Zoltán műsorából, és azt mondták, hihetetlen nagy élményben lesz része azoknak, akik eljönnek november 10-én, pénteken, 19.00-ra a Nagy Gáspár Kulturális Központba.


A szervezők köszönik a rendezvényt és a helyi kulturális életet  támogatóknak a nagylelkű segítséget, külön kiemelve Vasvár Város Önkormányzatát, a Castrum Ferreum Kft-t, a PNH Kft-t, a Csörnöc Gyöngye Étteremet, a Boti Team Kft-t, a Győrvár Tej Kft-t, a Győrvári Önkormányzatot, a SEBO Műszaki Szaküzletet és a Nagy Gáspár Kulturális Központot.


Aki kedvezményes áron szeretne jegyet vásárolni, mindenképpen hívja fel Kovács Ildikót a 30 429 0868-as telefonszámon, mert az előadás napján az elővételi kedvezményes jegyár helyett 2500 Ft-ért lehet hozzájutni a „Közkívánatra” belépőjegyeihez.

 

Közkívánatra - Stand Up Comedy és Bűvésze(s)t

bűvészműsor és humorest Vasváron

Vasvár, Nagy Gáspár Kulturális Központ

2017. november 10, péntek, 19.00

Fellépők: Molnár Zoltán, Szikra László, Szép Bence


A ComMedias Egyesület főbb vasvári tevékenységei 2017-ben:
A vasvári ComMedias Egyesület idén télen a városi óvodákba járó óvodásoknak kedveskedett bűvészműsorokkal, majd márciusban bemutatta a nagy sikerű „Műszaki hiba” című kabaréestet, vagyis a Karinthy-gyűrűs, többszörös BonBon-díjas Aradi Tibor és Varga Ferenc József humoristák műsorát. Szervezett egy emlékezetes, vidám programot a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Vasváron nyári táborozó gyerekeinek. Október elsején egy rendhagyó útibeszámolót is szerveztek a ComMedias tagjai az Önkéntes Tűzoltó Egyesület közreműködésével: egy különleges kubai kerékpártúráról tartott fényképes-videós élménybeszámolót Nagy Tamás és Szép Bence,  akik még azt is megmutatták az érdeklődőknek, milyen felszerelést vittek magukkal a 17 napos kubai túrára.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény