Sikeres volt a Kabaré Maraton

 

Sikeres volt a Kabaré Maraton

Humoristák és színészek emlékeztek Rejtő Jenőre

 

Kabaré Maraton Rejtő Jenő

 

Véget ért a II. Kabaré Maraton, a Stand Up Brigádos humoristák (több, mint) 24 órás humormaratonja, ahol a fellépők Rejtő Jenőre emlékeztek, sőt Szikra László megdöntötte Badár Sándor non-stop stand up comedy rekordját is.

 

Rejtő Jenőre emlékeztek a humoristák - nagy volt a siker!

 


A Kabaré Maraton 24 /mint kiderült, 25/ órás időtartama alatt maximum 10 perces szünetekkel váltották egymást a humoristák és színészek 50 perces kabaré és humor produkcióikkal a színpadon.

A KabaréMaraton fellépői közt színészek és a Showder Klub, a Comedy Central, és a Rádiókabaré ismert előadói valamint fiatal, feltörekvő humortitánok léptek mikrofon elé.

A rendezvényt (amelyet önerőből, szponzori és pályázati támogatás nélkül (!), jelentős számú önkéntes bevonásával szerveztek meg) az hívta életre, hogy Rejtő Jenő munkásságára, a nemzet irodalomtörténetére és kabaré-életére gyakorolt hatására felhívjuk a figyelmet.


Olyan maratoni kabaré műsort, ahol a pesti humor valamennyi ága és műfaja képviselteti magát, tudomásunk szerint eddig a Bethlen Téri Színházban két alkalommal megrendezett Kabaré Maratonon kívül még nem szerveztek sehol.

A Rejtő Jenő emlékére szervezett rendezvényekről a legnagyobb médiumok is beszámoltak (Magyar Távirati Iroda, Kossuth Rádió, Index, HVG, InfoRádió, Hír Tv, ATV stb.), sőt, a Magyar Televízió híradója élő adásban, helyszíni tudósításban számolt be az eseményről!

Vasárnap Szikra László humorista megdöntötte Badár Sándor non-stop stand up comedy rekordját, a korábbi 7,5 órás időt 8 óra 5 percre tolta ki, amelyhez ezúton is gratulálok!

 

A Kabaré Maraton előtt a Fem3 csatornán beszélt Polgár Péter és Szép Bence a humoristák maratonjáról és a rekordállításról.


 

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2021. ápr. 19.

Mogács Dániel elérhetősége

Mogács Dániel elérhetősége kapcsán többen kerestek már bennünket, ezért leírtuk a stand up comedy humorista előadót érintő legfontosabb tudnivalókat - és még az életrajzát is elolvashatod! 

Reflektorfény