Sikeres volt a Kabaré Maraton

 

Sikeres volt a Kabaré Maraton

Humoristák és színészek emlékeztek Rejtő Jenőre

 

Kabaré Maraton Rejtő Jenő

 

Véget ért a II. Kabaré Maraton, a Stand Up Brigádos humoristák (több, mint) 24 órás humormaratonja, ahol a fellépők Rejtő Jenőre emlékeztek, sőt Szikra László megdöntötte Badár Sándor non-stop stand up comedy rekordját is.

 

Rejtő Jenőre emlékeztek a humoristák - nagy volt a siker!

 


A Kabaré Maraton 24 /mint kiderült, 25/ órás időtartama alatt maximum 10 perces szünetekkel váltották egymást a humoristák és színészek 50 perces kabaré és humor produkcióikkal a színpadon.

A KabaréMaraton fellépői közt színészek és a Showder Klub, a Comedy Central, és a Rádiókabaré ismert előadói valamint fiatal, feltörekvő humortitánok léptek mikrofon elé.

A rendezvényt (amelyet önerőből, szponzori és pályázati támogatás nélkül (!), jelentős számú önkéntes bevonásával szerveztek meg) az hívta életre, hogy Rejtő Jenő munkásságára, a nemzet irodalomtörténetére és kabaré-életére gyakorolt hatására felhívjuk a figyelmet.


Olyan maratoni kabaré műsort, ahol a pesti humor valamennyi ága és műfaja képviselteti magát, tudomásunk szerint eddig a Bethlen Téri Színházban két alkalommal megrendezett Kabaré Maratonon kívül még nem szerveztek sehol.

A Rejtő Jenő emlékére szervezett rendezvényekről a legnagyobb médiumok is beszámoltak (Magyar Távirati Iroda, Kossuth Rádió, Index, HVG, InfoRádió, Hír Tv, ATV stb.), sőt, a Magyar Televízió híradója élő adásban, helyszíni tudósításban számolt be az eseményről!

Vasárnap Szikra László humorista megdöntötte Badár Sándor non-stop stand up comedy rekordját, a korábbi 7,5 órás időt 8 óra 5 percre tolta ki, amelyhez ezúton is gratulálok!

 

A Kabaré Maraton előtt a Fem3 csatornán beszélt Polgár Péter és Szép Bence a humoristák maratonjáról és a rekordállításról.


 

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény