Stand Up Brigád - megújult a honlap

 

Stand Up Brigád: megújult a humortársulat honlapja

 

Örömmel jelenthetem, hogy a számomra legkedvesebb humorista fellépőket tömörítő humortársulat (amelynek nem mellesleg én is tagja vagyok) megújította honlapját! :-)


Humoristák honlap

A Stand Up Brigád független humortársulat 2009-ben alakult Budapesten - eredetileg BEEE Színpad néven.

A társulat tagjai olyan fiatal humoristák, akik a Mikroszkóp Színpadon nagy sikerrel futó „Szójjá be!” című stand up comedy estben szerepeltek.

A Brigád a Dumaszínházat alapító Ardai Tamás és a Humorfesztivál-díjas szerző, Ürmös Zsolt irányításával kezdte meg a  munkáját. (Ardai Tamás röviddel később elfoglaltságaira hivatkozva kilépett a társulatból.)

A Stand Up Brigád humortársulat fő céljának a pesti kabaré több mint 100 éves hagyományainak ápolását, a stand-up comedy fiatal tehetségeinek támogatását tartja. Humorista fellépőik között megtalálhatóak a Showder Klub, a Comedy Central és a Rádiókabaré ismert előadói, Humorfesztivál-nyertes és Karinthy-gyűrűs humoristák, valamint fiatal, feltörekvő humoristák.

A társulat 2010 óta az ország számos pontján tartott stand up comedy esteket.

2013-tól a Brigád a Bethlen Téri Színházban (Budapest, VII. kerület, Bethlen Gábor tér 3.) talált otthonra, ahol a színház vezetőségével közösen azt a célt tűzték ki, hogy újraélesztik a Kellér Dezső nevével fémjelzett, pesti Csikágó egykori legendás kabaréjának hangulatát.

A humortársulat tagjai: Aradi Tibor, Beleznay Endre, Erdei Sándor, Fülöp Viktor, Gombos Tibor, Gombos Szabolcs, Gulyás Zoltán, Kövesdi Miklós Gábor, Markó Dániel, Polgár Péter, Somogyi András, Szente-Veres Adrienn, Szép Bence, Ürmös Zsolt és Varga Ferenc József.

Vendég humoristák: Badár Sándor, Szőke András, Maksa Zoltán, Lorán Barnabás Trabarna, Ihos József, Éles István, Rekop György.

Nézd meg te is az új honlapot itt: www.standupbrigad.hu!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2021. ápr. 19.

Mogács Dániel elérhetősége

Mogács Dániel elérhetősége kapcsán többen kerestek már bennünket, ezért leírtuk a stand up comedy humorista előadót érintő legfontosabb tudnivalókat - és még az életrajzát is elolvashatod! 

Reflektorfény