Stand Up Brigád - megújult a honlap

 

Stand Up Brigád: megújult a humortársulat honlapja

 

Örömmel jelenthetem, hogy a számomra legkedvesebb humorista fellépőket tömörítő humortársulat (amelynek nem mellesleg én is tagja vagyok) megújította honlapját! :-)


Humoristák honlap

A Stand Up Brigád független humortársulat 2009-ben alakult Budapesten - eredetileg BEEE Színpad néven.

A társulat tagjai olyan fiatal humoristák, akik a Mikroszkóp Színpadon nagy sikerrel futó „Szójjá be!” című stand up comedy estben szerepeltek.

A Brigád a Dumaszínházat alapító Ardai Tamás és a Humorfesztivál-díjas szerző, Ürmös Zsolt irányításával kezdte meg a  munkáját. (Ardai Tamás röviddel később elfoglaltságaira hivatkozva kilépett a társulatból.)

A Stand Up Brigád humortársulat fő céljának a pesti kabaré több mint 100 éves hagyományainak ápolását, a stand-up comedy fiatal tehetségeinek támogatását tartja. Humorista fellépőik között megtalálhatóak a Showder Klub, a Comedy Central és a Rádiókabaré ismert előadói, Humorfesztivál-nyertes és Karinthy-gyűrűs humoristák, valamint fiatal, feltörekvő humoristák.

A társulat 2010 óta az ország számos pontján tartott stand up comedy esteket.

2013-tól a Brigád a Bethlen Téri Színházban (Budapest, VII. kerület, Bethlen Gábor tér 3.) talált otthonra, ahol a színház vezetőségével közösen azt a célt tűzték ki, hogy újraélesztik a Kellér Dezső nevével fémjelzett, pesti Csikágó egykori legendás kabaréjának hangulatát.

A humortársulat tagjai: Aradi Tibor, Beleznay Endre, Erdei Sándor, Fülöp Viktor, Gombos Tibor, Gombos Szabolcs, Gulyás Zoltán, Kövesdi Miklós Gábor, Markó Dániel, Polgár Péter, Somogyi András, Szente-Veres Adrienn, Szép Bence, Ürmös Zsolt és Varga Ferenc József.

Vendég humoristák: Badár Sándor, Szőke András, Maksa Zoltán, Lorán Barnabás Trabarna, Ihos József, Éles István, Rekop György.

Nézd meg te is az új honlapot itt: www.standupbrigad.hu!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény