Szőke András elérhetősége

Szőke András elérhetősége

Szőke András elérhetősége

Szőke András humorista műsora elsősorban céges rendezvényekre elérhető, de falunapokon, szabadtéri rendezvényeken is vállal fellépést. Privát rendezvényen való közreműködése általában nem megoldható, de bizonyos esetekben lehet rá példa. 

Szőke András

Szőke András Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, operatőr és színész, Karinthy-gyűrűs humorista.

Szentesen született 1962. október 11-én. A legendás Horváth Mihály Gimnáziumban Bácskai Mihály színészosztályába járt, közben több amatőr színházi csoportban is játszott, ekkor kötött életre szóló barátságot Badár Sándor humoristával.

Szőke András 1981-ben Budapestre költözött, a Színház- és Filmművészeti Főiskolára jelentkezett, de nem vették fel. A Horizont moziban dolgozott takarítóként, mellette masszőrként kereste kenyerét.

Tagja volt a nyolcvanas évek két legfontosabb független filmes műhelyének, a Szomjas György vezette Kőbányai Filmstúdiónak (1981–1987 között) és a Közgáz Vizuális Brigádnak (1990-től 1991-ig).

1990 óta a Veszprém megyei Taliándörögdön él, ahol a helyi plébánossal, Illés Sándorral együtt közösségszervezéssel és egy rendhagyó helytörténeti múzeum kialakításán, az Ősök Háza „projekten” is dolgoznak. Szőke András Taliándörögdön gyógynövényekkel és a belőlük készült termékek előállításával is foglalkozik.


Underground filmesként és a Tilos Rádió munkatársaként szerzett magánat ismertséget, majd a kétezres évek közepére barátjával, Badár Sándorral együtt egyre híresebb lett: kis költségvetésű mozifilmeket készített, UPC-reklámokban szerepelt mint Szőke Kapitány, talk-showk-ban nevettetett, stand-upolt.

Több mint harminc amatőr filmet készített már, melyek zöme alacsony költségvetésű. Az igazi sikert és elismerést a Vattatyúk (1990) hozta meg számára. Sajátos humora és jellegzetes kinézete révén a színpadon, filmen és a televízióban is egyaránt sikeres egyéniség.

Díjai:
Balázs Béla-díj (1993)
Párhuzamos Kultúráért díj (2002)
Szentes Városért Emlékérem (2008)
Karinthy-gyűrű (2016)

Szőke András megrendelése

Szőke András önálló stand up comedy műsorral, műsorvezetéssel, csapatépítő tréninggel és főzőműsorral is rendelhető! 

Szőke András főzőműsorát a kiváló séf, Bede Róbert társaságában ajánljuk! 

Szőke András-Bede Róbert főzőműsorának megrendelése iránt érdeklődj elérhetőségeinken! 

Szőke András Bede Róbert megrendelése

Szőke András és Badár Sándor közös műsora is megrendelhető! A két humorista felejthetetlen produkciója garantáltan megnevetteti és megmozgatja a közönséget!  

Szőke András Badár Sándor megrendelése

Szőke András telefonszáma

Szőke András megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek.

Szőke András megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra
fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22

[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. okt. 16.

Orosz György megrendelése

Orosz Gyuri az egyik legelfoglaltabb, legtöbbet fellépő stand up comedy humorista Magyarországon: a Comedy Central, a Showder Klub, a Rádiókabaré előadója. 

Reflektorfény