Humoristák megrendelése - fellépők szervezése - tippek

 

Humoristák megrendelése előtt...

 

10 tanács, tipp, hogy szervezzünk humorestet - (nemcsak) vendéglátóhelyeken

Stand Up Comedy fellépők megrendelése ide klikkelve!

 

Stand Up Comedy humoristák, humorista előadók céges rendezvényre

STAND UP COMEDY FELLÉPŐK CÉGRE ÍRT KEDVEZMÉNYES MŰSORAI

HUMORISTÁK MEGRENDELÉSE INGYEN ÁRAJÁNLATTAL,

A LEGOLCSÓBBAN - KÖZVETLENÜL A FELLÉPŐKTŐL!

ÚJDONSÁG: CÉGRE, DOLGOZÓKRA ÍRT INTERAKTÍV STAND UP MŰSOR!

 

Örömmel segítek ajánlatkérésben, tanácsadásban:

Szép Bence +36 20 20 99 7 99, [email protected]

 

A SHOWDER KLUB, a Rádiókabaré, a Comedy Central

műsorában látható humorista fellépők céges rendezvényekre

-akár cégre szabott produkcióval

NEM! Nem kell közvetítési jutalékot fizetni!

 

1. Fontos, hogy a humoristák fellépését elsősorban reklámnak fogjuk fel!

Ennek eredményei nemcsak a humorest bevételében jelentkeznek, hanem a vendégek későbbi látogatásai során is.

Nem biztos, hogy a humorestek minden esetben nagyStand Up Humoristák megrendelése nyereséget hoznak.

De! Ha jól meg vannak hirdetve, azok nemcsak a stand up humorista-humoristák műsorát, hanem a vendéglátóhelyet is hirdethetik - akár a környező településeken is.

A legjobb, ha a humorest marketingjét a vendéglátóhely hosszú távú céljaira használjuk.

 

 

 

 

2Egy esemény-marketing (jelen esetben a humoristák fellépése) mindig eredményesebb, mintha pusztán csak a vendéglátóhelyet hirdetnénk!

 

3. Belépőt mindenképpen kell szedni - lehetőség szerint előre!

Az elővételi jegyek legyenek lényegesen olcsóbbak, mint a humoristák fellépésének napján.

Előfordult már velem a következő eset: előzetesen rengetegen érdeklődtek a humorista show iránt, de a szervező csak a rendezvény napján akart belépőt szedni. Aznap viszont esett az eső, így sokan otthon maradtak.

 

Ha viszont a nézők döntő többsége már előre megvette a jegyét, az eső miatt nem fog otthon maradni - nehogy elvesszen a pénze, amit kifizetett a jegyért.

Ne legyünk szemérmesek pénzt kérni a humoristák műsoráért! Az emberek nagyon ki vannak éhezve, hogy gondjaikat-bajaikat néhány percre elfeledhessék és önfeledten nevethessenek egy jót. Igen, még fizetni is hajlandóak érte!

 

Fellépők megrendelése4. A humoristák fellépését jól meg kell hirdetni!

A stand up comedy est meghirdetésnek számtalan módja lehet, kezdjük az alapokkal:

- plakátok, szórólapok kihelyezése a település hirdetőtábláira, a boltokba, a buszmegállókba, vasútállomásra, ismerős vállalkozásokhoz (autószerelő, pékség stb.), kollégiumokba

- helyi újság, rádió, tv, internetes portálok felkeresése - költséghatékonyságból a humoristák fellépését lehet barterben is hirdetni (ne felejtsünk el tiszteletjegyet adni a szerkesztőknek!)

- személyesen(!) hívjuk meg  a település vezetőit, prominens képviselőit, véleményformálóit a rendezvényre

- csináljunk egy Facebook-eseményt, amelyet megosztanak az ismerősök - és a megosztók közt (hálánk jeléül) ingyenjegyeket sorsolunk ki

- ne féljünk ingyenjegyet adni azoknak, akik a rendezvényre segítenek nézőket toborozni (például: "hozd el a haverokat is"-akció: ha valaki négy jegyet megvásárol, az ötödiket ingyen kapja - ezzel arra ösztönözzük a látogatókat, hogy minél több embernek beszéljenek a rendezvényről, a humoristákról)

 

 

- ha úgy érzed, túl sok ingyenjegyet osztogattam a stand up comedy rendezvényre - nyugi, a fogyasztáson bőven bejön az áruk

a hirdetéseknek az esemény előtt legalább egy hónappal el kell indulniuk (figyeljünk a helyi újság lapzártájára is)

- a rendezvény előtt egy héttel újra kell plakátolni, szórólapozni

- beszéljünk boldog-boldogtalannak a stand up comedy-ről

- küldd el a humoristák fellépésével kapcsolatos tudnivalókatHumorista Blog-nak, a Port.hu-nak és még számtalan médiumnak (médialista összeállításában kérd a segítségem, elérhetőségem a lap alján találod).

 

5. Vonj be külső partnereket a szervezésbe!

A helyi cégek, vállalkozók adjanak x ezer forintot és felkerülnek a plakátokra-szórólapokra (stb.) támogatóként - és cserébe x számú tiszteletjegyet is kap, amit odaadhat a családtagjainak, barátainak, üzletfeleinek.

 

6. A belépőjegy árában legyen lefogyasztható összeg!

Pl. a jegyár elővételben 1000 Ft, a rendezvény napján 1400 Ft, de ez az összeg tartalmaz egy pohár sört/üdítőt.

 

Humoristák megrendelés7. Használd a fantáziád!

Egyik ötletem rengeteg bevételt hozott egy dunántúli stand up rendezvényre - azóta mindig javaslom a kipróbálását.

Az egyik stand up rendezvényt a javaslatomra úgy is hirdettük, hogy a legnépszerűbb fodrászok ingyenjegyeket kaptak, cserébe csak annyit kértünk, két héttel a humorest előtt minden vendégnek adjanak egy szórólapot és mondják el, hamarosan milyen kiváló humorista előadók lépnek fel a településen. Egy próbát megér, nem?

Érdemes együttműködni a dohányboltokkal, gazdaboltokkal, kisebb-nagyobb élelmiszerboltokkal is!

 

8. Készíts címlistát!

Már az első stand up comedy est szervezésénél kezd el gyűjteni az e-mail-címeket, Facebook like-okat. Ha valaki megadja az e-mail címét/like-olja a Facebook oldalt, kapjon egy pohár italt. A későbbi humorestek marketing-költségvetésének jelentős részét megspórolhatod, ha a következő humoristák fellépéséről direkt üzenetet küldhetsz a feliratkozóknak.

 

9. Mindig mérjük, honnan értesültek a humorista show látogatói a programról!

 

Írásban/szóban is kérdezzük meg vendégeinket, honnan, melyik médiumból értesültek a humorestről. Amelyik kommunikációs csatornánkat kevesen említik, arra legközelebb nem érdemes energiát pazarolnod.

Showder Klub humoristák megrendelése

10. Légy kitartó!

Egy vagy több humorista fellépését megszervezni nem kis munka. Sokat kell vele dolgozni - főleg az első humorest előtt - de ha élvezettel csinálod, rengeteg vendég (és humorista) lesz visszatérő vendéged.

 

Humoristák megrendelése

 

 

 

 

 

Vannak még ötleteim... Egyelőre szerintem a fentiek is elegendőek ahhoz, hogy arra biztassalak: szervezz humorestet!

Ha szeretnéd, ingyenesen segítek az országban számos humorista műsorának közvetítésében.

 

 

Ha valamiben (humoristák közvetítése, média-címlista összeállítása) a segítségedre lehetek, díjtalan segítségnyújtás az elérhetőségeimen!

Keress bizalommal:

Szép Bence

 

 

 

Szép Bence

stand up comedy humorista, Stand Up Brigád

+36 20 20 99 7 99

[email protected]

 

Bűvészműsorok, gyerekműsorok, humorista show-k linkjei

Stand Up Fellépők I Gyerekműsor videók I Esküvőre meglepetés I Születésnapra ajándék I Humorista videók I Humorista rendezvényre I Bűvész IBűvészműsorok I Esküvőre ajándék I Videók I Fellépők I Mondom a magamét I Műsorvezető I Műsorvezető rendezvényre I Esküvőre különleges ajándék ISzületésnapra különleges ajándék I Bűvész óvodába I Bűvész iskolába I Dumaszínház I Házassági évfordulóra ajándék I Standup fellépők I Házassági évfordulóra meglepetés I Humoristák I Frizbi I Dumaszínpad műsorok I Kabaré I Humoristák rendezvényre I Humorista blog I Rendezvényre humoristák IEsküvőre Stand Up I Kabaré Kommandó I Standup I Születésnapra ajándék I Iskolai műsor I Humorista árak I Stand Up Humorista I Bűvészműsor óvodába IBűvészműsor iskolába I Gyerekműsor megrendelés I Gyerekműsorok I Gyerekműsorok megrendelés I Stand Up fellépők I Gyerekműsorok megrendelése előttI Gyerekműsor Blog I Gyerekműsor I Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Bűvészműsor BlogErdélyi turné I StandUp Fellépések I Gyerekműsorok rendelés IHumoristák az RS9 Színházban Rádiókabaré fotók I Stand Up Comedy humoristák I Lakodalom meglepetés I Műsor lakodalomStand Up fellépő IBűvészshowGyerekműsorok I Bűvész Show I Bűvész rendezvényre Humoristák jótékonysági fellépése Rakaczki BencéértBethlen Téri KabaréIngyenes StandUp BudapestenHumoristák a Nóta Tv-nMűsorvezető rendezvényreHumorista megrendelése saját szervezésű rendezvényreHumoristák megrendelése előtt - tippekHumoristák kabaréjaGegmenőkGegmenők - Humoristák videóiGegmenők Nóta TvHumoristák KecskemétenHumoristák májusbanHumoristák KecskemétenHumorista előadókHumorista és a Puli SpaceSzép Bence a RádiókabarébanÚjabb Gegmenők videók - 4 IHumoristák a Művészetek Völgye 2013 programjábanHumoristák Vasváron és BükönTanácsok házi pálinkafőzéshezHumoristák a VölgybenHumorista tehetségkutató 2013Humorista tehetségkutató 2013-ban utoljáraGyerekműsorOpen micEgy százalék felajánlásaRádiókabaré 2014Kabaré MaratonRejtő KabaréKabarématinéEgy bolond négyet csinálKovi pikáns estBirkás Pálinkafesztivál 2014 programMűvészetek Völgye 2014Bencsura ZoltánBűvészműsor Böjte Csaba gyerekeinekBencsura Zoltán támogatásaStand Up Brigád honlapDumakabaré VasváronAz illúzió mestereiDumahajó IHumorista tehetségkutatóVicces karácsonyi fotókBödőcs Tibor BöllérbalettHumorista tehetségkutató 2015Rejtő Jenő életrajzaHumorista hírek IKabaré maraton 2015Humoristák fellépései BudapestenKabaré Maraton - nagy siker a humoristák rendezvényénShowder Klub videókBirkás Pálinkafesztivál 2015Bagi-Nacsa humorest EgerváronMűvészetek Völgye 2015 program humoristákkalBirkás Pálinkafesztivál 2016 program IBűvészműsor árva gyerekeknekDumakabaréA hallgatás ÁFAEgri Csillag SzületikShowder Klub fellépők VasváronKabaré műsorokShowder Klub 17. évad online adásokKabaré Maraton 2016Hadházi László önálló est online nézhető adásHumormaraton I Bűvész rendezvényre

Showder Klub fellépők

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. nov. 5.

Lemondta fellépéseit Bödőcs Tibor

A legjobb magyar stand up comedy humorista, Bödőcs Tibor a Facebookon jelentette be, hogy a koronavírus miatt november 3-án, kedden bejelentett veszélyhelyzet miatt tavaszig nem vállal fellépéseket.

Reflektorfény