Kovi stand up estje

 

Kovi Pikáns poénjai a Stand Up Klubban

 

Kovi - Kovács Kovi István

Kovács Kovi István - a blikk.hu fotója

 

A Stand Up Brigád humorista tehetségkutató rendezvényei nyáron is folytatódnak: a Bethlen Téri Színház (1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.) kávézójának színpadán a Showder Klub, a Comedy Central, és a Rádiókabaré humoristái, valamint a pesti humor legújabb generációjának feltörekvő titánjai lépnek fel.

 

A június 17-én, kedden megrendezésre kerülő rendezvényen a humorista tehetségkutató után a felnőttfilmes Kovács "Kovi" István pikáns poénjain nevethet önfeledten a közönség. Belépés 18 éven aluliaknak nem ajánlott!

Figyelem, szókimondó szövegek!

Humorista est Kovi pikáns poénjaival

 

Kovi pikáns poénjai

 

Kovács István, vagy ahogy sokan ismerik, Kovi, egy súlyos térdprobléma miatt feladni kényszerült fotós karrierjét, hogy végül felnőttfilmek készítésével váljon ismertté, sőt, nemzetközi szinten is elismert pornófilmessé.

Közvetlensége, kiváló humora már a márciusi Kabaré Maraton rendezvényen is elnyerte a közönség szimpátiáját. Július 17-én, a 19.00-kor kezdődő Open mic - vagyis humorista tehetségkutató - rendezvény után Kovi újabb történeteket mesél el a felnőttfilmek forgatásainak vicces pillanatairól, a színészek humoros beszólásairól, a pornózás kulisszatitkairól.


Kovi beszélgetőpartnere a műsorvezető Szép Bence lesz.

A belépőjegy csak 500 Ft, de a klub korlátozott befogadóképessége és a várható nagy érdeklődés miatt érdemes előzetesen jegyet foglalni: www.bethlenszinhaz.hu, vagy telefonon: +36 1/342-7163 +36 20/291-6690, e-mailben: [email protected], [email protected]

 

A Stand Up Klubról

 

A stand up comedy műfajának népszerűsége hívta életre a VII. kerületi Bethlen Téri Színházban azt a Stand Up Comedy Klubot és humorista-műhelyt, ahol a Showder Klubból, a Comedy Centralról, a Rádiókabaréból ismert humoristák szórakoztatják a humor szerelmeseit - mindezt jelképes, 500 Ft-os belépőjegyért. (Ezzel a belépőjegy árral a Stand Up Klub - Filléres Kabaré egyébként a legolcsóbb szórakozási lehetőséget kínálja a stand up comedy szerelmeseinek.)

A Stand Up Brigád és a Bethlen Téri Színház 2013 őszén elindított klubjában (amelyet a néhai Bethlen Téri Kabaré nagy sikerű sorozata után "Filléres kabaré"-nak is hívnak) olyan amatőr humorista-jelöltek is kipróbálhatják magukat, akik kedvet, tehetséget éreznek a közönség szórakoztatására.

A múlt század harmincas éveiben ugyanis a pezsgő pesti kabaré-élet fontos intézménye volt a Bethlen Téri Színház "Filléres kabaré"-ja, amely a nézők széles rétegei számára jelentett olcsó, de színvonalas szórakozást, hiszen ezeken a legendás kabaréesteken a közönség a hagyományos jegyárak töredékéért szórakozhatott.

 

Stand Up Comedy fellépők I Bűvészműsor I Rendezvényre fellépők

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény