Mennyit keres egy humorista?

Mennyit keres egy humorista - Fábry Sándor

Egy humorista mennyit keres havonta vagy egy évben? - Ez a kérdés rengeteg embert érdekel. A Privátbankár nézett utána, mennyit keres egy humorista, illetve mennyit keresnek a cégei. 

A cikk a Privátbankár.hu oldalról átvett szövegeket tartalmaz! 

Hofi Géza óta lehet tudni, hogy milyen jókat lehet nevetni az állampárti rendszerek kifigurázásán. A mostani humoristák is jól keresnek a politikusok parodizálásából és a komoly közéleti témák vicces tálalásából. A legnépszerűbb előadó talán Bödőcs Tibor, akinek legújabb Mészáros-videója milliós nézettségnek örvend. A humorista leggyakrabban a búcsúszentlászlói kocsma törzsvendégeit, illetve a NER különböző prominens szereplőit emeli be műsoraiba. Megnéztük, hogy mennyire éri meg Orbán Viktoron és Mészáros Lőrincen poénkodni, de a többi vicces ember céges érdekeltségeit is átfutottuk.

Nos, Bödőcs Tibornak egy aktív cége van: a Burfa Szolgáltató Kft. a Fidesz 2010-es győzelme után jött létre. A humorista másik cégének, a Bödőcs Előadóművészeti Bt.-nek tavaly nem volt bevétele. Ellenben a Burfa 2020-ban rekordévet könyvelhetett el, ugyanis a 2019-es 35,2 millió forintos forgalom tavaly 103 millió forintra gyarapodott, a profit pedig 19,6 millió forintról 85,2 millió forintra ugrott. A Burfa májusi taggyűlési jegyzőkönyvéből nem derül ki, hogy a humorista cégtulajdonos mihez kezdett a 85 millió forintos nyereséggel. A cég főtevékenysége az előadóművészet, de tavaly október óta már a fizikai közérzetet javító szolgáltatás is szerepel a tevékenységek között, ami a különböző fürdő és masszázs szolgáltatásokat fedi.

Bödőcs Tibor humorista mennyit keres


Bödőcs Tibor augusztusi önálló estjeire már nem is lehet jegyet kapni a Dumaszínházba. Tavaly Magyarország elsőszámú stand-up rendezvényhelyszíne is bezárt a koronavírus-járvány miatt, ez némileg látszik is a színház mögött álló cég pénzügyi számain. A Dumaszínház Kulturális Kft. árbevétele a 2019-es egymilliárd forintos szintről 876 millió forintra csökkent 2020-ban, a nyereség pedig 255 millió forintról 18,3 millió forintra mérséklődött.

A COVID-19 miatt a kormányzati járványügyi korlátozások jelentősen csökkentették a működési lehetőséget és a bevételi lehetőséget - olvasható a Dumaszínház Kft. 2020-as beszámolójában.

A cég többségi tulajdonosa a Duma Holding Vagyonkezelő Kft., itt pedig a két tulajdonos Litkai Gergely és első/volt felesége volt májusig. Most is ők, csak közbeiktattak két céget: Litkai a Buhera Mátrix Kft.-t, míg Aranyos Marica az Aramart Kft.-t. A Duma Holding pedig jó évet zárt 2020-ban: a 91,8 millió forintos forgalom 84,8 millió forintos nyereséget ért, de osztalékot nem fizettek.

Az inkább a kormányoldalhoz sorolt Fábry Sándor humoristának két cége van. A nagyobbik a közmédia régi szerződéses partnere, a Trisó Produkciós Kft., amely nagyon stabilan működik az elmúlt években: a bevétel 400-500 millió forint körül alakul évről évre, tavaly éppen 376 millió forint volt a forgalom, a nyereség pedig 32,1 millió forint lett. Fábry Sándor másik cége pedig a Bohumil Kft.: itt a 123 millió forintos forgalomból 91 millió forintos nyeresége jött össze 2020-ban, a tulajdonos pedig 90 millió forintos osztalékról döntött.

Szintén a közmédia favoritja az NN Film & Media Kft., a Bagi-Nacsa szilveszteri különkiadását például 9,4 millió forintért gyárthatták le. A cég tulajdonosa Nacsa Olivér, de a tavalyi forgalom ugyan 115 millió forint volt, a nyereség viszont csak 3,7 millió forint. Sokak kedvence még Mucsi Zoltán, ő a Nézőművészeti Kft. társulat tagja és tulajdonosa, a társaság tavaly nem igazán zárt jó évet, ugyanis a korábbi 80 millió forintos forgalom 34,6 millió forintra zsugorodott, ami pedig 4,7 millió forintos veszteséget eredményezett. Másik cége a Kapadonia Kft., de a tavalyi eredménye nem ismert.

Humorista rendelés árak

Kérj ingyenes és gyors ajánlatot humorista fellépőre! 

Humoristák árai

Humoristák

Humorista rendelés céges rendezvényre, fellépők falunapra, születésnapi meglepetés ajándék műsornak?

Az alábbi humorista előadók kapcsán tudsz érdeklődni a stand up comedy műsoruk költségeiről:

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

Humorista rendelés dumaszínházi estekre, céges vagy privát rendezvényekre villámgyorsan és egyszerűen a lenti ajánlatkérő formula segítségével!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény