Rádiókabaré - Kabaréklub

 

Újra a Rádiókabaréban

 

A Rádiókabaré főszerkesztője hosszú éveken keresztül Sinkó Péter volt, akinek ezúton is köszönöm, hogy számos alkalommal felléphettem a Rádiókabaré színpadán. Sinkó nyugdíjba vonult, az utolsó Rádiókabaré, amit ő szerkesztett, a 2014. februári adások voltak.

A helyét Mikó Róbert vette át koordinációs menedzserként, aki rögtön meg is hívott az első, általa felügyelt Rádiókabaré felvételére: ez a Kabaréklub 2014 február 15-i adása volt, amelyből közkinccsé teszek egy néhány perces részletet.

 

Rádiókabaré 2014

 

Ez a Rádiókabaré felvétel a Mikroszkóp Színpadon (mai nevén Mikroszínpad) lett rögzítve, ahol utolsó stand up comedy fellépőként léptem színpadra, éjjel fél 11-kor: innen üzenem azoknak, aki még nem mentek haza a felvételről, hogy köszönöm kitartásukat és azt is, hogy még ébren voltak!:-)

 

Májusban műsorvezetőként is bemutatkoztam (korábban a Kabarématiné c. rádiókabarés válogatóműsor műsorvezetőjeként is konferáltam ), sőt Aradi Tiborral előadtuk az egyik jelenetemet - ezeket a felvételeket hamarosan feltöltöm az oldalra.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. márc. 30.

Bach Szilvia elérhetősége

Bach Szilvia elérhetősége nemcsak a reklámfilmekre vonatkozik: stand up comedy műsora céges rendezvényekre, művelődési házakba is megrendelhető

Reflektorfény

A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze

Stand Up Comedy interaktív bűvészműsor

"A Világ Legügyetlenebb Bűvésze" című stand up comedy bűvészműsor nem egy hagyományos gyerekműsor: itt semmilyen trükk nem sikerül a bűvésznek, még a varázsigék sem működnek... Aztán a színpadra lépő gyerekeknek varázslatos módon minden jobban megy, mint a bűvésznek... 

Hatalmas poénok, látványos trükkök egy humorista-bűvész előadásában! Gyerekműsor, amit a felnőttek is imádnak: A Világ Legügyetlenebb, de Legszórakoztatóbb Bűvésze!