Rádiókabaré - Kabaréklub

 

Újra a Rádiókabaréban

 

A Rádiókabaré főszerkesztője hosszú éveken keresztül Sinkó Péter volt, akinek ezúton is köszönöm, hogy számos alkalommal felléphettem a Rádiókabaré színpadán. Sinkó nyugdíjba vonult, az utolsó Rádiókabaré, amit ő szerkesztett, a 2014. februári adások voltak.

A helyét Mikó Róbert vette át koordinációs menedzserként, aki rögtön meg is hívott az első, általa felügyelt Rádiókabaré felvételére: ez a Kabaréklub 2014 február 15-i adása volt, amelyből közkinccsé teszek egy néhány perces részletet.

 

Rádiókabaré 2014

 

Ez a Rádiókabaré felvétel a Mikroszkóp Színpadon (mai nevén Mikroszínpad) lett rögzítve, ahol utolsó stand up comedy fellépőként léptem színpadra, éjjel fél 11-kor: innen üzenem azoknak, aki még nem mentek haza a felvételről, hogy köszönöm kitartásukat és azt is, hogy még ébren voltak!:-)

 

Májusban műsorvezetőként is bemutatkoztam (korábban a Kabarématiné c. rádiókabarés válogatóműsor műsorvezetőjeként is konferáltam ), sőt Aradi Tiborral előadtuk az egyik jelenetemet - ezeket a felvételeket hamarosan feltöltöm az oldalra.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. okt. 16.

Orosz György megrendelése

Orosz Gyuri az egyik legelfoglaltabb, legtöbbet fellépő stand up comedy humorista Magyarországon: a Comedy Central, a Showder Klub, a Rádiókabaré előadója. 

Reflektorfény