Humorista Tehetségkutató a Bethlen Téri Színházban

Open Mic

 

Amit a humorista tehetségkutatón történő fellépésről tudni kell

Figyelmesen olvasd el, mert a bejáratnál kikérdezzük! :-)Köszönjük, hogy jelentkeztél a Stand Up Brigád humorista tehetségkutatójára!

A stand up comedy tehetségkutató rendezvények kéthetente keddenként kerülnek megrendezésre a budapesti  Bethlen Téri Színházban (Budapest, VII. Bethlen tér 3 - a Keletitől 5 perc séta).

Itt működik az a Stand Up Klub, ahol (előzetes regisztráció után) bárki felléphet 5 perces műsorral. 

A fellépés menete:
- jó ha odaérsz 18.45-re! De ha előzetesen jelzed, hogy szeretnél fellépni, viszont nem érsz oda 19.00-ra, akkor beírlak a listába és majd csatlakozol, amikor megjössz.
- ez nem egy verseny, itt csak egy a fontos: nevettesd meg a közönséget
- ha valakinek jól megy a stand up, akkor bekerülhet a "Best of" csapatba és további fellépési lehetőségeket is kap - akik 2013 őszén kezdték, ők pl. a Kabaré maratonon is felléptek, vagy a Rádiókabaréban, a Művészetek Völgyében stb.

Fontos! A műsoridőd legyen maximum 5 perc!
5 perc nagyon ütős anyagot rakj össze és hozz majd sok-sok barátot, ismerőst - hidd el, jól fog jönni a támogató közönség!

Több ifjú tehetség elhozta a barátait, családtagjait, akik nagyon sok támogatást tudnak adni a kezdeti lépéseknél - ők ismernek, szeretnek Téged, pozitívabban állnak a műsorodhoz, mint a teljesen idegenek.

Szóval szervezz néhány buszt és különvonatot, jöjjenek a haverok! (500 Ft a belépő, ezt bárki ki tudja fizetni, a büfé is nagyon olcsó...)

Ja, és küldj magadról pár sort (az sem baj, ha vicces), amivel fel lehet konferálni a műsorodat!

Ha valami miatt nem tudsz jönni, kérlek, azonnal jelezd, hogy át tudjuk adni a helyed másnak.

Üdv.:

Szép Bence
Stand Up Brigád
www.standupbrigad.hu
+36 20 20 99 7 99


Stand Up Comedy humorista tehetségkutató 2015

 

Egy kis háttérinfó:

 

A stand up comedy műfajának népszerűsége hívta életre a VII. kerületi Bethlen Téri Színházban azt a Stand Up Comedy Klubot és humorista-műhelyt, ahol a Showder Klubból, a Comedy Centralról, a Rádiókabaréból ismert humoristák szórakoztatják a humor szerelmeseit - mindezt jelképes, 500 Ft-os belépőjegyért. (Ezzel a belépőjegy árral a Stand Up Klub - Filléres Kabaré egyébként a legolcsóbb szórakozási lehetőséget kínálja a stand up comedy szerelmeseinek.)

A Stand Up Brigád és a Bethlen Téri Színház 2013 őszén elindított klubjában (amelyet a néhai Bethlen Téri Kabaré nagy sikerű sorozata után "Filléres kabaré"-nak is hívnak) olyan amatőr humorista-jelöltek is kipróbálhatják magukat, akik kedvet, tehetséget éreznek a közönség szórakoztatására.

A múlt század harmincas éveiben ugyanis a pezsgő pesti kabaré-élet fontos intézménye volt a Bethlen Téri Színház "Filléres kabaré"-ja, amely a nézők széles rétegei számára jelentett olcsó, de színvonalas szórakozást, hiszen ezeken a legendás kabaréesteken a közönség a hagyományos jegyárak töredékéért szórakozhatott.

Humorista tehetségkutató rendezvényként is funkcionálnak a felújított Filléres kabaré estek: nemcsak a sztendáp műfaját kipróbálóknak biztosít bemutatkozási lehetőséget, hanem a sketch comedy (rövid, vicces jelenetek) íróinak is.

A Klub-estek tehát egyben humorista tehetségkutató rendezvények is.

A humorista tehetségkutató kettős céllal került be a Filléres kabaréba: szórakozási és szórakoztatási lehetőség biztosítása mindenkinek - miközben a nézőknek a több órás humorista-show megtekintéséért csak jelképes belépőjegyet kell fizetniük. (A humorista tehetségkutató szekcióban fellépő humoristák mentesülnek a belépő megfizetése alól.)

Ha van 5 perc vicces műsorod, vagy humoros jeleneted, Te is kipróbálhatod magad a Bethlen Téri Színház Stand Up Klubjában, a humorista tehetségkutató 2015. évi rendezvényein.

A rendezvények 19.00-kor kezdődnek.

A humorista tehetségkutató rendezvények helyszíne a Bethlen Téri Színház - Budapest, VII. kerület, Bethlen Tér 3.

Műsorvezető: Szép Bence

Szerkesztők: Ürmös Zsolt és Szép Bence


A humorista tehetségkutató szervezői:

Humorista tehetségkutató szervezőjeBethlen Téri Színház

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2021. ápr. 19.

Mogács Dániel elérhetősége

Mogács Dániel elérhetősége kapcsán többen kerestek már bennünket, ezért leírtuk a stand up comedy humorista előadót érintő legfontosabb tudnivalókat - és még az életrajzát is elolvashatod! 

Reflektorfény