Humorista Tehetségkutató a Bethlen Téri Színházban

Open Mic

 

Amit a humorista tehetségkutatón történő fellépésről tudni kell

Figyelmesen olvasd el, mert a bejáratnál kikérdezzük! :-)Köszönjük, hogy jelentkeztél a Stand Up Brigád humorista tehetségkutatójára!

A stand up comedy tehetségkutató rendezvények kéthetente keddenként kerülnek megrendezésre a budapesti  Bethlen Téri Színházban (Budapest, VII. Bethlen tér 3 - a Keletitől 5 perc séta).

Itt működik az a Stand Up Klub, ahol (előzetes regisztráció után) bárki felléphet 5 perces műsorral. 

A fellépés menete:
- jó ha odaérsz 18.45-re! De ha előzetesen jelzed, hogy szeretnél fellépni, viszont nem érsz oda 19.00-ra, akkor beírlak a listába és majd csatlakozol, amikor megjössz.
- ez nem egy verseny, itt csak egy a fontos: nevettesd meg a közönséget
- ha valakinek jól megy a stand up, akkor bekerülhet a "Best of" csapatba és további fellépési lehetőségeket is kap - akik 2013 őszén kezdték, ők pl. a Kabaré maratonon is felléptek, vagy a Rádiókabaréban, a Művészetek Völgyében stb.

Fontos! A műsoridőd legyen maximum 5 perc!
5 perc nagyon ütős anyagot rakj össze és hozz majd sok-sok barátot, ismerőst - hidd el, jól fog jönni a támogató közönség!

Több ifjú tehetség elhozta a barátait, családtagjait, akik nagyon sok támogatást tudnak adni a kezdeti lépéseknél - ők ismernek, szeretnek Téged, pozitívabban állnak a műsorodhoz, mint a teljesen idegenek.

Szóval szervezz néhány buszt és különvonatot, jöjjenek a haverok! (500 Ft a belépő, ezt bárki ki tudja fizetni, a büfé is nagyon olcsó...)

Ja, és küldj magadról pár sort (az sem baj, ha vicces), amivel fel lehet konferálni a műsorodat!

Ha valami miatt nem tudsz jönni, kérlek, azonnal jelezd, hogy át tudjuk adni a helyed másnak.

Üdv.:

Szép Bence
Stand Up Brigád
www.standupbrigad.hu
+36 20 20 99 7 99


Stand Up Comedy humorista tehetségkutató 2015

 

Egy kis háttérinfó:

 

A stand up comedy műfajának népszerűsége hívta életre a VII. kerületi Bethlen Téri Színházban azt a Stand Up Comedy Klubot és humorista-műhelyt, ahol a Showder Klubból, a Comedy Centralról, a Rádiókabaréból ismert humoristák szórakoztatják a humor szerelmeseit - mindezt jelképes, 500 Ft-os belépőjegyért. (Ezzel a belépőjegy árral a Stand Up Klub - Filléres Kabaré egyébként a legolcsóbb szórakozási lehetőséget kínálja a stand up comedy szerelmeseinek.)

A Stand Up Brigád és a Bethlen Téri Színház 2013 őszén elindított klubjában (amelyet a néhai Bethlen Téri Kabaré nagy sikerű sorozata után "Filléres kabaré"-nak is hívnak) olyan amatőr humorista-jelöltek is kipróbálhatják magukat, akik kedvet, tehetséget éreznek a közönség szórakoztatására.

A múlt század harmincas éveiben ugyanis a pezsgő pesti kabaré-élet fontos intézménye volt a Bethlen Téri Színház "Filléres kabaré"-ja, amely a nézők széles rétegei számára jelentett olcsó, de színvonalas szórakozást, hiszen ezeken a legendás kabaréesteken a közönség a hagyományos jegyárak töredékéért szórakozhatott.

Humorista tehetségkutató rendezvényként is funkcionálnak a felújított Filléres kabaré estek: nemcsak a sztendáp műfaját kipróbálóknak biztosít bemutatkozási lehetőséget, hanem a sketch comedy (rövid, vicces jelenetek) íróinak is.

A Klub-estek tehát egyben humorista tehetségkutató rendezvények is.

A humorista tehetségkutató kettős céllal került be a Filléres kabaréba: szórakozási és szórakoztatási lehetőség biztosítása mindenkinek - miközben a nézőknek a több órás humorista-show megtekintéséért csak jelképes belépőjegyet kell fizetniük. (A humorista tehetségkutató szekcióban fellépő humoristák mentesülnek a belépő megfizetése alól.)

Ha van 5 perc vicces műsorod, vagy humoros jeleneted, Te is kipróbálhatod magad a Bethlen Téri Színház Stand Up Klubjában, a humorista tehetségkutató 2015. évi rendezvényein.

A rendezvények 19.00-kor kezdődnek.

A humorista tehetségkutató rendezvények helyszíne a Bethlen Téri Színház - Budapest, VII. kerület, Bethlen Tér 3.

Műsorvezető: Szép Bence

Szerkesztők: Ürmös Zsolt és Szép Bence


A humorista tehetségkutató szervezői:

Humorista tehetségkutató szervezőjeBethlen Téri Színház

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény