A Comedy Central humoristák teljesítményét elemzi

A legjobb magyar humoristák teljesítménye

Comedy Central legjobb humoristák

A Comedy Central 2020 őszén már futtatott egy nagy sikerű kampányt Comedy Club Superfans címen, erről mi is írtunk. 

A szurkolói kampány folytatásaként 2021. június 14-étől most a humoristák is kezdhetnek izgulni, hiszen Horti Gábor sportkommentátor Klobusiczky Örs "stand up comedy szakértő"-vel az oldalán a futball szemszögéből elemzi majd részletekbe menően a műsoraikat - írja a Kreatív.

A hat darab két perces filmet a humorcsatorna képernyőjén és online is láthatják majd a sport és a humor szerelmesei. A főszereplők a humorcsatorna válogatottjának oszlopos tagjai, a legjobb magyar humoristákBödőcs Tibor, Hadházi László, Dombóvári István és KAP (Kovács András Péter)

„Miközben a Magyarország az EB-re készült, mi megcsináltuk a saját közvetítésünket, hiszen ne csak a focit lehet elemezni: a Comedy Club Play of the Day a legmeglepőbb statisztikákat, a legnagyobb pillanatokat, és a legütősebb teljesítményeket hozza el. Horti Gáborral nagyon rég akartunk már dolgozni, hiszen a sportkommentátorok közül ő a leginkább Comedy Central-kompatibilis arc, hatalmas dumákkal, így egyértelmű volt, hogy ő lesz a humorkommentátorunk. A stand up comedy szakértő szerepére pedig a jelenleg az osztrák másodosztályú stand up comedy színtéren „edzősködő”, ötszörös magyar válogatott Klobusiczky Örsöt sikerült szerződtetnünk. Természetesen, ahogy a Comedy Centralon az lenni szokott, a humor háttérműsor általában nem úgy alakul, ahogy azt a szerkesztők, vagy a műsorvezetők eltervezik” – árulta el Beke Dániel, Senior Creative Producer.

Horti Gábornak ugyan kezdetben voltak kételyei, hiszen új feladatkörében színészi teljesítményre is szükség volt, de végül a zseniális előkészítésnek és az alkotói gárdának hála, minden jól működött.

„Végtelenül büszke vagyok rá, hogy része lehetek egy ilyen szenzációs produkciónak, szerintem az ötlet nagyon príma és a Comedy Centralhoz méltó. Mivel sokat nézek stand-up műsorokat szórakozásként és hogy kicsit ki tudjak kapcsolódni, ezért nem volt nehéz dolgom és az Eb-re is jobban rá tudtam hangolódni, amire egyébként lázasan készültem. A meccseket a televízióban nézem majd, mert így jobban élvezem és ha úgy alakul, egy kicsit szuszókázni is tudok közben, ami nagyon fontos, mert így kapok új energiákat. Ha tippelnem kéne, szerintem Észak-Macedónia lesz végül a befutó” – viccelődött a sportkommentátor.

Humoristák

Humoristák

Humorista rendelés céges rendezvényre, fellépők falunapra, születésnapi meglepetés ajándék műsornak?

Az alábbi humorista fellépők iránt tudsz érdeklődni a lenti ajánlatkérő formula segítségével:

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény