Forgács Gábor elérhetősége

Forgács Gábor megrendelése

Forgács Gábor elérhetősége

Forgács Gábor színész-humorista műsora megrendelhető céges rendezvényre, szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, falunapra, városnapra, családi ünnepségekre - születésnapra vagy házassági évfordulóra, sőt, műsorvezetést is vállal.

Forgács Gábor humorista életrajza


Forgács Gábor humorista életrajza

Forgács Gábor színész, szinkronszínész, humorista, 1947. december 30-án született Budapesten.

A budapesti Pannónia utcai Általános Iskola, majd az Eötvös Gimnázium tanulója volt, de kétszer is kirúgták az iskolából, így 16 évesen segédmunkás lett. Néhány év múlva leérettségizett, a Győrben töltött kötelező katonai szolgálata után segédmunkásként, majd megszerzett szakmájában, irodagép-műszerészként dolgozott. 

Az 1972-es KI-MIT-TUD című legendás tv-műsorban tűnt fel jódliszámával. Mivel nyolc éves korától a jódlizás volt a hobbija, kollégái rábeszélték, induljon a Magyar Televízió vetélkedőjében.
A sikeres szereplés után lett előadóművész. Koós János hatására kezdte el humorral fűszerezni előadásait. 

1975–1977 között a Békés Megyei Jókai Színházban szerepelt, kezdetben segédszínészként. 1977–1993 között a Vidám Színpad, majd öt évig a Mikroszkóp Színpad tagja volt. Azóta ismét szabadúszóként szórakoztatja a közönséget.

Forgács Gábor elérhetősége


Forgács Gábort minden tv-néző láthatta-hallhatta már, hiszen rendszeresen szerepelt a Gálvölgyi Showban, a Szeszélyes Évszakokban és rengeteg kabaréműsorban, továbbá az egyik legtöbbet foglalkoztatott magyar szinkronszínészként is hallhatjuk kellemes orgánumát.

Basszusgitárosként tagja volt Magyarország első színészzenekarának, amiben Bubik István és Sipos András doboltak, ifjabb Latabár Kálmán zongorázott és Mikó István gitározott – vicces egyvelegeket csináltak, amivel felléptek a Népstadionban, a színészek és az újságírók évenkénti futballfesztiválján. Az eredeti felállást Kalmár Tibor hozta össze, mint a Dali-dili névre keresztelt cirkuszi színészzenekar: Bodrogi Gyula, Forgács Gábor, Mikó István, Latabár Kálmán és Koós János személyében. Sokáig lovagolt is.
1997-ben megkapta a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkeresztet, 2011-ben pedig Pepita-díjat nyert.

Forgács Gábor telefonszáma

Forgács Gábor megrendelése

Forgács Gábor az egyik legtöbbet foglalkoztatott szinkronszínész-színész-humorista, ezért általában érdemes időben megrendelni a műsorát. 

Forgács Gábor telefonszáma

Forgács Gábor megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek.

Forgács Gábor megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra
fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22

[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. júl. 2.

Szőke András elérhetősége

Szőke András az egyik legsokoldalúbb fellépő: humorista, filmrendező, forgatókönyvíró, operatőr, séf, szappankészítő, tréner... és még hosszasan sorolhatnánk...

2020. jún. 25.

Bruti elérhetősége

Bruti megrendelése esetén a zenés-humorista "egyszálgitáros" stand up comedy műsora garantált szórakozást jelent a céges partikon vagy akár családi ünnepségeken is! 

Reflektorfény