Forgács Gábor elérhetősége

Forgács Gábor megrendelése

Forgács Gábor elérhetősége

Forgács Gábor színész-humorista műsora megrendelhető céges rendezvényre, szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, falunapra, városnapra, családi ünnepségekre - születésnapra vagy házassági évfordulóra, sőt, műsorvezetést is vállal. 

FRISSÍTÉS! JELENLEG (2020. 08.05.) NEM ELÉRHETŐ FORGÁCS GÁBOR MŰSORA, LÁSD LENT! 

Forgács Gábor humorista életrajza


Forgács Gábor humorista életrajza

Forgács Gábor színész, szinkronszínész, humorista, 1947. december 30-án született Budapesten.

A budapesti Pannónia utcai Általános Iskola, majd az Eötvös Gimnázium tanulója volt, de kétszer is kirúgták az iskolából, így 16 évesen segédmunkás lett. Néhány év múlva leérettségizett, a Győrben töltött kötelező katonai szolgálata után segédmunkásként, majd megszerzett szakmájában, irodagép-műszerészként dolgozott. 

Az 1972-es KI-MIT-TUD című legendás tv-műsorban tűnt fel jódliszámával. Mivel nyolc éves korától a jódlizás volt a hobbija, kollégái rábeszélték, induljon a Magyar Televízió vetélkedőjében.
A sikeres szereplés után lett előadóművész. Koós János hatására kezdte el humorral fűszerezni előadásait. 

1975–1977 között a Békés Megyei Jókai Színházban szerepelt, kezdetben segédszínészként. 1977–1993 között a Vidám Színpad, majd öt évig a Mikroszkóp Színpad tagja volt. Azóta ismét szabadúszóként szórakoztatja a közönséget.

Forgács Gábor elérhetősége


Forgács Gábort minden tv-néző láthatta-hallhatta már, hiszen rendszeresen szerepelt a Gálvölgyi Showban, a Szeszélyes Évszakokban és rengeteg kabaréműsorban, továbbá az egyik legtöbbet foglalkoztatott magyar szinkronszínészként is hallhatjuk kellemes orgánumát.

Basszusgitárosként tagja volt Magyarország első színészzenekarának, amiben Bubik István és Sipos András doboltak, ifjabb Latabár Kálmán zongorázott és Mikó István gitározott – vicces egyvelegeket csináltak, amivel felléptek a Népstadionban, a színészek és az újságírók évenkénti futballfesztiválján. Az eredeti felállást Kalmár Tibor hozta össze, mint a Dali-dili névre keresztelt cirkuszi színészzenekar: Bodrogi Gyula, Forgács Gábor, Mikó István, Latabár Kálmán és Koós János személyében. Sokáig lovagolt is.
1997-ben megkapta a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkeresztet, 2011-ben pedig Pepita-díjat nyert.

Forgács Gábor telefonszáma

Forgács Gábor megrendelése

Forgács Gábor az egyik legtöbbet foglalkoztatott szinkronszínész-színész-humorista, ezért általában érdemes időben megrendelni a műsorát. 

FRISSÍTÉS! 2020. 08.05.

Rossz hírt kaptunk Forgács Gábor egészségügyi állapotáról, március végén áttétes prosztatarákot diagnosztizáltak nála. Forgács Gábor azóta több műtéten és kemoterápián is átesett.
"Minden évben rendszeresen elmentem orvosi ellenőrzésre, a legutóbbin is azt mondták, minden rendben. Aztán tavasszal egyszer csak észrevettem, hogy valami nem stimmel, őszintén elmondom: véreset pisiltem. Eljöttem a kórházba, ahol közölték, nagy a baj… Áttétem is van hólyagban, mirigyekben, prosztatában. Ezeket azóta mind ki is vették már. Nehezen viselem. […] Az ember mindig abból indul ki, hogy ilyesmi csak mással történik. […] Volt némi komplikáció, akkor nem volt biztos, hogy a halál elől futok, vagy a halál felé… Most még kórházban vagyok, várok arra, hogy kiderüljön, hogyan tovább, mi a következő lépés. Mindent hajlandó vagyok megtenni, mert szeretnék még élni egy darabig, de bevallom, vannak olyan pillanatok, amikor az orvosok, ápolók jobban harcolnak értem, mint én saját magamért. Szerencsére nagyon jó kezekben vagyok" – nyilatkozta a sajtónak Forgács Gábor, akinek az legnehezebb, hogy nem látogathatják a szerettei.

"A jelenlegi járványügyi helyzetben nem jöhet be sem a párom, sem a lányom és az unokáim. De mindennap beszélek velük, és ez sokat segít."

Drága Gabi! Mielőbbi felépülésedben nagyon bízunk, őszinte szeretettel drukkolunk Neked! 

FRISSÍTÉS 2! 2020. 08.29.

Forgács Gábor újra kórházba került... Részletesebben olvasd el ezt a cikket:

Humoristák nyara 2020

Forgács Gábor telefonszáma

Forgács Gábor megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek.

Forgács Gábor megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra
fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22

[email protected]

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

…és még sok feltörekvő stand up comedy humorista!

A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (
Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaréelőadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény