ComMedias Egyesület

Egyesület

A ComMedias Egyesületről
  

Ez NEM a ComMedias Egyesület hivatalos weboldala, viszont szeretnénk bemutatni ezt a fantasztikus csapatot, amely 17 éve szervez jótékonysági akciókat, ismeretterjesztő és kulturális rendezvényeket, táborokat hátrányos helyzetű, árva gyerekeknek. 


A ComMedias Egyesületet 2003-ban alapították a paThalia Társulat tagjai és a társulat „holdudvarába” tartozó hazaszerető, elkötelezett civilek. A tagok között kulturális menedzserek, tanárok, trénerek, Európai Unió-s szakértők, marketing szakértők, humoristák, újságírók, szerkesztők, gyártás-technikusok és számos szakma kiválóságai képviselik magukat.

A ComMedias Egyesület tagjainak felfogása szerint (tetszik/nem tetszik) a kultúra árucikk, amit menedzselni és eladni kell, hogy az így keletkezett bevételekből meg tudjuk valósítani alapszabályban rögzített célkitűzéseinket. Ezért van szükség arra, hogy az üzleti és a non-profit szférában egyaránt tevékenykedjünk, és valódi munkavégzéssel, tisztességes úton keletkezett bevételekből finanszírozzuk működésünket, kulturális és értékteremtő munkánkat. 

ComMedias Egyesület Böjte Csaba

A ComMedias Egyesület egyik jótékonysági akciója közben Böjte Csaba atyával

A ComMedias céljairól

A ComMedias Egyesület (idézet az alapszabályból) „célja a társadalom minden korosztályának mozgósítása, valamint hagyományőrző, értékteremtő szerepük növelése, a kulturális értékteremtés elősegítése, támogatása. Ennek érdekében az egyesület kulturális műhelyként biztosítja a nevelőmunka feltételeihez szükséges anyagi és szellemi bázist, és lehetőségeihez mérten tudományos-, drámapedagógiai-, gyermek-, ifjúságvédelmi-, és sporttevékenységet végez, valamint a határon túli magyarsággal való rendszeres kapcsolattartás útján elősegíti a nemzeti kultúrához való kötődést. Az egyesület egyúttal emelni kívánja a gyermek-, és fiatal korosztály ez irányú érdeklődését és kulturáltságát, valamint szükségesnek érzi, hogy tevékenységén keresztül bekapcsolódjék az euroatlanti integráció elősegítését célzó tevékenységbe.”

ComMedias Egyesület jótékonyság

Táborszervezés hátrányos helyzetű, árva gyermekeknek

Klikk ide a 2019-es táborunkról szóló cikkhez: 

ComMedias Egyesület tábor

Hass, alkoss… TÁMOGASS!

Civil szervezetként a ComMedias Egyesület jogosult a szervezet támogatóinak adóalap-csökkentő nyilatkozatot kiállítani.
Bankszámlaszám: 16200223-10118490 (MagnetBank)
A segítséget nem kérjük ingyen!
A felajánlott támogatások ellenértékeként egyesületünk programszervezést, kulturális műsort, tréninget, tanácsadást, reklámkampányainkban való részvételt – vagy bármilyen kölcsönösen megfelelő ellenszolgáltatást tud felajánlani!
A támogatásokért cserébe végzett szolgáltatásokért számlát is adunk.

Adónk 1 százaléka

Talán idén meggyőzőbbek leszünk és többen hoznak okos döntést, mint tavaly: adónk egy százalékát a sokmilliós reklámkampányokkal agyonreklámozott (és a bevételeik nagy részét a valós munkavégzés helyett méregdrága tv-reklámokra fordító) Amőbacsiklandozók Országos Egyesülete helyett ajánljuk fel a ComMedias Egyesületnek!
Adóbevallás készítéséhez a következő adatok beírásától széles vigyor fog ülni az egyesület tagjainak arcára:
ComMedias Egyesület
Adószám: 18894116-1-18
 

Gyerekműsorok a Böjte Csaba táborokban 


Egyesületünk közérdekű adatai:

ComMedias Egyesület
9800 Vasvár, Dr. Tretter L. u. 1/b.
Adóazonosító szám: 18894116-1-18
Bírósági bejegyzés száma: Pk.60046/2003/1
Bankszámlaszám: 16200223-10118490 (MagnetBank)

Segítsd munkájukat!

Kultúra - jótékonyság - hazaszeretet - humorral! 

ComMedias Egyesület

Bankszámlaszám: 16200223-10118490 (MagnetBank) 


Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2021. ápr. 19.

Mogács Dániel elérhetősége

Mogács Dániel elérhetősége kapcsán többen kerestek már bennünket, ezért leírtuk a stand up comedy humorista előadót érintő legfontosabb tudnivalókat - és még az életrajzát is elolvashatod! 

Reflektorfény