Forgács Gábor humorista önálló estje: Humorforgácsok

Forgács Gábor humorista Humorforgácsok

Forgács Gábor egy kabaréestre készül. A 76 éves színész-humorista Humorforgácsok címmel régóta tervezi már, hogy egy ilyen kabaréműsorral a színpadra álljon és örül, hogy még van ereje megvalósítani. A Facebook-oldalán a következő írást jelentette meg nemrég: 

Tisztelettel Mindenkinek!

Nemrégiben a korommal foglalkoztam – nem az égéstermékkel – amiből kiderült, hogy bár túl vagyok a magyarországi átlagéletkoron - plusz némi betegség – azért még erőm teljében vagyok. Ezt nem én állapítottam meg magamról, hanem egy kedves kolléga és barát: Kárpáti Levente. Addig űzött hajtott míg elhittem, hogy érdemes még egy kabaré estet összehozni, ami egyben szerzői est is lesz. Nem csak egyedül leszek a színpadon, hanem a fent említett Levente is, aki közreműködik, szerkeszt, rendez, idegesít és mindenbe beledumál tehát garancia a sikerre. Velünk lesz Csifó Dorina aki kedves, tehetséges, remek humora van, nem dumál bele mindenbe és ez is idegesítő. A cím „Humorforgácsok” lesz mert ez már egyszer bevált, és a tartalomról annyit, magánszámok, jelenetek, bohózatok és idevágó dalok. Mivel a foglalkozásom „Pártsemleges bérszórakoztató” ez garantálja, hogy politikával nem foglalkozunk. A mottó „Simán röhögünk és kész!”

A helyszín „Kettőspont Színház IX.ker. Ráday u.39. fszt 1. Első előadásaink április 5. 6. 7. és 19. 20. 21.

A jegyek vásárlása a "jegy.hu"-n. Nem kell félni, az ár nem fog fájni.

Forgács Gábor azt is nyilatkozta a Blikknek, attól fél, már nem kíváncsiak rá az emberek.

– Nagyon szerettem fellépni, vagy ha úgy tetszik, haknizni járni, de – sajnos – ezek az alkalmak már a pandémia előtt is kezdtek megcsappanni. Most azért akad munkám, de féltem belevágni ebbe az estbe, mert nem éreztem biztosítottnak, hogy az emberek eljönnek megnézni. Sajnos, a közönség kilencven százaléka nem tudja, ki Forgács Gábor vagy ki az, akiről sztorizom, így például Csákányi László, Kibédy Ervin vagy Hofi. De szerencsére Kárpáti Levente, aki nagyon jó színész és szinkronszínész, meggyőzött, hogy ne legyek kishitű – magyarázta Forgács Gábor, aki szerint lehet, hogy sokan meglepődnek, hogy ennyi idősen egy ekkora fába vágja a fejszéjét, de úgy érzi, van benne elég erő ahhoz, hogy szórakoztasson. Túl van már a nehéz időszakon, az életét pár éve megkeserítő rákos betegségen, ezzel már nem foglalkozik.

– A betegségügyet lezártam magamban, megvolt, letudtuk, majd beszélek róla, ha kiújul. És kell egy másik nagyon fontos dolog ehhez, mégpedig, hogy az az ember, aki 76 éves, ne érezze, hogy 76 éves, így tudtunk nagy lendülettel belevágni a Humorforgácsokba – mondta Forgács Gábor, aki részleteket is elárult a Kettőspont Színházba hirdetett kabaréestről.

– Kifejezetten arról szól, hogy röhögjünk nagyokat. Ami lesz benne, az bohózat, paródia, stand-up, jelenetek, amelyekben Csifó Dorina és Levente segítenek, valamint természetesen a részeg szám. Ami nem lesz, az politika és trágárság. Fontos, hogy bennem nincs meg az a vágy, hogy mindenáron megmutassam magam, hiszen 1972-ben a Ki mit tud? után, a Csííízben vagy a Gálvölgyi Show-ban én már voltam sztár. Az van bennem, hogy én, Forgács Gábor szeretném magam jól érezni azáltal, hogy embereket szórakoztatok. 

Fotó: Győrfi-Forgács Beáta

Forgács Gábor megrendelése

Humorista rendelés külön fizetendő díjak és közvetítői jutalékok nélkül,

fellépő rendelés és kötelezettségmentes ajánlat kérése:

[email protected]

de a legprofibb, ha kitöltöd a lenti ajánlatkérő formulát!

Humorista rendelés, céges rendezvényre fellépők, születésnapra meglepetés ajándék műsor, gyerekműsor rendelés

villámgyorsan és egyszerűen a lenti ajánlatkérő formula segítségével!

Dumaszínházi humoristák megrendelése

Az alábbi humorista előadók kapcsán tudsz érdeklődni a stand up comedy műsoruk költségeiről:

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hajdu Steve, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Porkoláb Tamás, Rekop György, Somogyi András, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Varga Ferenc József...

Humorista rendelés céges rendezvényre, fellépők falunapra, születésnapi meglepetés ajándék műsornak?

Homokanimáció rendelés

Villámgyors ajánlatkérés itt:

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény