Galla Miklós nyílt levele

Galla Miklós humorista nyílt levele

Galla Miklós humorista még most sem mondott le a humoristáknak járó legnagyobb elismerésről, a Karinthy-gyűrűről, amit a közmédia azután vont tőle vissza, hogy kiderült, elővette a férfiasságát a közönség előtt egy fellépésen. A humorista most már azt állítja, nem is mutogatta magát és nyílt levelet juttatott el a közmédiának.

Galla Miklósról júniusban derült ki, hogy egy év elei fellépésén, - minden előzmény nélkül - váratlanul letolta az alsónadrágját a közönség előtt, amin még kollégái is felháborodtak. A közmédia miután tudomást szerzett az incidensről azonnal visszavonta a humoristának korábban odaígért a Karinthy-gyűrűt. Akkor már levették az ujjáról a méretet ám az átadó ünnepség még nem zajlott le, így a humorista meg sem kapta a rangos kitüntetést.

Galla Miklós nemrég egy nyílt levélben kereste fel a Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatóját és az MTVA szakmai kuratóriumát.

„Tisztelt Dobos úr, tisztelt kuratóriumi tagok!

Ezúton kívánom felhívni a figyelmüket, hogy a Karinthy-gyűrű tőlem történő visszavonása teljesen igaztalan, bizonyíthatatlan vádak alapján történt. Semmiféle nyilvános meztelenkedésben nem vettem részt. Egy huszadrangú színészecske gyártott hamis bizonyítékokat ellenem.

A tehetségtelenség bosszúja a tehetség ellen.

A vádaknak semmilyen valóság alapjuk nincs. Rágalmak. Önök ezeket anélkül fogadták el, hogy engem megkérdeztek volna. Az értékrendem teljesen összeegyeztethető bármilyen európai, kulturált és magas művészi színvonalú értékrenddel. A múltam ugyanolyan makulátlan és hófehér, mint a jövőm. Humorista vagyok, színész, zeneszerző, dalszövegíró, színházi rendező és absztrakt festő.

Kérem, adják át a nekem jogosan járó, negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet, és tegyék lehetővé, hogy ismét szerepelhessek a Közmédia rádiós és televíziós műsoraiban. Köszönöm.

Üdvözlettel: Galla Miklós”

Galla a botrány kirobbanásakor - egy MTVA-s informátorra hivatkozva - azt mondta, politikai körökben az az álhír terjedt, hogy csatlakozott Karácsony Gergely mozgalmához, ezért nem kapta meg a díjat. A humorista akkor tisztázta, elmondta, hogy ez teljes fikció, így értetlenül állt a döntés előtt. Ezután derült ki, hogy nem ez, hanem a már említett meztelenkedés állhat a háttérben.

Ezt a humorista egyébként korábban el is ismerte, de azt állította, nem botránkoztatott meg senkit, mivel csak néhányan voltak ott az előadáson. Később aztán bocsánatot kért a történtekért, mondván, megbánta a meztelen mutatványát.

- Kettőnk együttműködéséből létrejött az, amit úgy hívnak, hogy művészi testábrázolás - fogalmazott korábban Galla.

Humorista rendelés árak

Kérj ingyenes és gyors ajánlatot humorista fellépőre!

Humoristák árai

Humoristák

Humorista rendelés céges rendezvényre, fellépők falunapra, születésnapi meglepetés ajándék műsornak?

Az alábbi humorista előadók kapcsán tudsz érdeklődni a stand up comedy műsoruk költségeiről:

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

Humorista rendelés dumaszínházi estekre, céges vagy privát rendezvényekre villámgyorsan és egyszerűen a lenti ajánlatkérő formula segítségével!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény