Humoristák reklámokban: Aranyosi, Janklovics, Hadházi

Stand Up Comedy előadók reklámokban

A humorista is csak pénzből él, a hullámzó színvonalú OTP-bankos szpotok után van néhány izgalmas reklám, amiben stand up comedy előadók szerepelnek!

Janklovics Péter

Janklovics Péter humorista karrierjét is egy reklámfilm, az emlékezetes 2009-es Sziget Fesztivál szpot robbantotta be, azóta talán ő az a stand up comedy fellépő, akit a legtöbbet látunk reklámfilmekben, idén is egy sereg filmben nevethettünk rajta, legutóbb augusztusban: 

ez pedig egy novemberi Janklovics Péter reklám: 

Ha még nem láttad, pótold be a Sziget Fesztiválos zseniális Janklovics reklámot! 

Aranyosi Péter

Aranyosi Péter humorista reklám

Aranyosi Péter ismét felbukkan az Oil! kúthálózat reklámjában, legutóbb benzinkutasként nevettette a nézőket, most pedig egyszerű - a Kreatív szerint - suttyó vásárlóként tér vissza, aki megpróbál bevágódni a benzinkutas lánynál, aki nem mellesleg Gaál Tímea szépségkirálynő.


A készítők koncepciója a következő volt: “Hogy mire képes egy humorista, ha éppen megtetszik neki a kutas lány a benzinkúton, vagy ha mindezen felül még némi kedvezményt is szeretne? Az OIL! töltőállomások legújabb online videójából kiderül. Aranyosi Péter társa ezúttal Gaál Tímea szépségkirálynő, akivel pedig konkurencia harcot vív nem más, mint a jóképű Szita Máté. Egy biztos, ilyen szerepben még nem láttuk a humoristát.”
A filmben egy pillanatra látni, ahogy a benzinkút tévéjében épp a Magic Mike egyik jelenete fut, amit Aranyosi megpróbál leutánozni - zseniális, amit művel! 

A KöBE idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját. A negyedszázados fennállást a KöBE az alkalomhoz méltó módon szerette volna együtt ünnepelni, egy jubileumi kisfilmmel.

A filmben a szórakoztató elemek mellett a KöBE eddigi történetének legfőbb állomásai és értékei egyaránt szerephez jutnak. De szerephez jut még egy sor sztár is. A főszerepben Szabó Győző látható, de hallhatjuk Kálloy Molnár Péter szokásosan zseniális szinkronját is. Ami pedig a fellépőket illeti, a sor itt is igencsak varázslatos, akárcsak a történet: Zséda, Keresztes Ildikó, Bereczki Zoltán, Hadházi László és Danny Blue.

Az Éjjeli őrjárat című film a KöBE új éjjeliőrének, Győzőnek az első napját – vagyis, éjjelét – mutatja be. A kalandos járőrkörúton hősünk partnere egy szobor, Szent Kristóf, a KöBE alapítványának szimbóluma. A film forgatása, az ünnepi meglepetés jegyében, állítólag teljes titokban folyt, így komoly előkészületeket és nagyon összetett produkciót igényelt. A 6 napos forgatás éjjel zajlott, ami nagy kihívást jelentett mindenki számára.

Hadházi László

Hadházi László humorista a KÖBE reklámjában stand up-ol

Neked melyik reklám tetszik a legjobban? 

Humorista rendelés céges rendezvényre, fellépők falunapra, születésnapi meglepetés ajándék műsornak?

Az alábbi humorista előadók kapcsán tudsz érdeklődni a stand up comedy műsoruk költségeiről:

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

Humorista rendelés céges vagy privát rendezvényekre villámgyorsan és egyszerűen a lenti ajánlatkérő formula segítségével!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény