Maksa híradó

Maksa híradó: Maksa Zoltán, Aradi Tibor, Varga Ferenc József humoristák


A Karinthy-gyűrűs humorista, Maksa Zoltán hetedik osztályos korában már jelenetet írt a Nőnapra a lányoknak, amit a fiúkkal elő is adtak. Érettségi után hiába helyezkedett el a vegyiparban, az Élet finoman, de folyamatosan tolta a humorista pálya felé. 1981 tavaszán, jött a Humorfesztivál, ahol különdíjat nyert a „Gépjárműoktató” c. írásával. A Maksa Híradó 1991-es elindulása után lett országosan ismert. A Maksa Híradó 30 éves!

Maksa Híradó - 30 év

A Maksa Híradó megrendelhető: Aradi Tibor, Varga Ferenc József és Maksa Zoltán humoristák népszerű műsora garantáltan megnevetteti a nézőket! 

Retró őrült világunk idén újabb évfordulóval gazdagodott, 30 éves lett ugyanis a kilencvenes évek legkedveltebb szórakoztató műsora, a Maksa Híradó!

Ebből az alkalomból a néhai 8 fős alkotógárdából hárman - Aradi TiborVarga Ferenc József és Maksa Zoltán - arra vállalkoztak, hogy prózai és zenei paródiákkal megidézik a kor humorát, a nekik, alkotóknak is kedves jeleneteket, s nem utolsósorban a Maksa Híradót...

A közel 2 órás műsor - melyben sem politika, sem alpári poénok nincsenek - az idősebb generáció mellett jó összehasonlítási alapot nyújthat a fiatalabb nemzedékek számára is, megismervén azt a humort, amin szülei, nagyszülei nevettek...

Technikai igény: 3 db állványos mikrofon, a zenét a humoristák pendrive-on viszik, ennek lejátszási lehetősége, előadó-, vagy színházterem.

Kérésre szünetet is tartanak, egyébként egyben kb. 100 perces az előadás.

Kérj ajánlatot a Maksa Híradó, vagyis Aradi Tibor, Varga Ferenc József és Maksa Zoltán megrendelésére! 

Humorista rendelés árak

Kérj ingyenes és gyors ajánlatot humorista fellépőre!

Humoristák árai

Humoristák

Humorista rendelés céges rendezvényre, fellépők falunapra, születésnapi meglepetés ajándék műsornak?

Az alábbi humorista előadók kapcsán tudsz érdeklődni a stand up comedy műsoruk költségeiről:

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

Humorista rendelés dumaszínházi estekre, céges vagy privát rendezvényekre villámgyorsan és egyszerűen a lenti ajánlatkérő formula segítségével!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény