Nevetőizom tréning

Nevetőizom tréning

E rendhagyó, különleges képzeletszínházi est keretében egy-két nagyszerű színész és egy népszerű humorista színpadi találkozásának lehetünk tanúi. A klasszikus színjátszás és a feltörekvő stand up műfaja keveredik duettjük/triójuk rögtönzéseiben a nézők szeme láttára.

Különböző szemüvegeken át, eltérő optikával, más-más látásmódban beszélnek az élet megismertebb alapigazságairól és megoldhatatlannak tűnő kérdéseiről: torzítás nélkül engednek bepillantást az élet torz valóságába!

Az est fókuszában nem a kommunikáció, hanem a nemkommunikálás áll - ami néha valóban több, mint a kommunikáció… Már amennyiben, ha egyáltalán van kommunikáció...!

Épp ezért kérjük, ha valaki esetleg nem ismerne magára (és persze rokonaira, barátaira) az est során, az jöjjön majd el és nézze meg mégegyszer a műsorukat, hogy legyen miről beszélgetni (vagy veszekedni) hazafelé…

Az előadás időtartama 60 perc (max. 90 perc).

A kortárs, újhullámos stand up és a klasszikus Janikovszky-írások nagyszerűen hatnak egymásra színpadon! Előadóművészeti találkozásuk olyan, akár egy nyelvi időutazás, ahol a lényeg mindig ugyanaz…

Az előadásban elhangzó Janikovszky Éva-jelenetek:

• Amit mégiscsak meg kell beszélni

• Mivel kell szembenéznünk?

• Kinek legyen kocsija?

Az előadásban elhangzó Lorán Barnabás (TraBarna)-jelenetek:

• Lakáskupec duett

• A bunkó férj romantikája

• Az írónő sötét ragyogása

• Flódni

A lehetséges színésznő: KAKASY DÓRA

A lehetséges színészek: ELEK FERENC, CSŐRE GÁBOR, INOTAY ÁKOS

A stand up előadó: LORÁN BARNABÁS (TRABARNA)

Az estet kitalálta és rendezte: TOLLÁR MÓNIKA

Technikai igények:

- 1 asztal, rá 2 pohár víz + vizeskancsó

- 2 szék

- zenei betétek bejátszása pendrive-ról + hozzá hangosítás

- projektor, vászon + hozzá filmvetítés pendrive-ról

- szükség esetén: színházi/pódium világítás

- élőbeszéd hangosítás kézi mikrofonokkal, mikroportokkal (TraBarnának mindenképpen kell a hangosítás és a kézi mikrofon, mert a hangparódiák csakis azzal működnek jól!)

Csőre Gábor, Lorán Barnabás (TraBarna), Inotay Ákos

Nézz bele az előadásba: 

"Biztos mindenkinek ismerős, ha a saját véleménye nagyon eltér a saját – adott esetben fél órával ezelőtti – véleményétől, csak mert közben egy másik szerepbe került, és már nem az anyukáját kell győzködnie ugyanarról, hanem a gyerekét. Nyilván néha nagyon nehéz nevetni ezeken a helyzeteken, de egy sötét nézőtéren simán lehet úgy csinálni, mintha ez nem rólunk szólna, hanem másokról.

A fergeteges előadás gyorsan magával ragadja az embert, az elragadtatottság állapotában viszont nehéz színlelni, így a röhögés feloldja azokat a gátlásokat, amik ezekben a helyzetekben rakódnak ránk. Janikovszky Éva és Lorán Barnabás (TraBarna) azonban túl jó megfigyelők, a megengedő humor nem fedi el, hogy ezek bizony mi vagyunk. Szóval ez valami felszabadító röhögés, amiből kevés van az életünkben, miközben minden más módszer hatástalannak tűnik az élet nagy kérdéseinek kezelésére.”

Nevetőizom tréning Lorán Barnabás Trabarna

Ajánlás a Nézők szemével:

„Az este után még órákig nem lehetett letörölni az arcomról a mosolyt. A két zseniális szereplő hihetetlenül életszerűen, tele humorral és öniróniával mutatta meg a mindennapjainkat. Annyira mai, annyira igaz volt minden pillanatuk, hogy nem fájt magamra (magunkra) ismernem! Ha tehetném, kötelező programmá tenném minden férfinak és nőnek! MINDENKINEK!”

„Most már értem, miért hoztál el...!” - ezzel fordult felém a párom az előadás 10. perce után. Pedig nem is gondoltam hetekkel korábban, amikor már megvolt az időpont, hogy ennyire ülni fog az est minden mondata. Tűpontos ábrázolása a mindennapi harcainknak, játszmáinknak, tele iróniával, szarkazmussal, de mégsem bántó, hanem az emberit elfogadó módon, így nem is fáj magunkra ismerni. Ha nevetni lehet rajta, talán beszélgetni is el tudunk kezdeni, talán akkor a tüskék és sértettség helyett az egymás felé fordulás, a másik megértése is menni fog. Nem csak a párkapcsolatokban, de mindenféle emberi kapcsolatunkban. Hiszen ő is csak ugyanannak a lemeznek a másik oldalát játssza, és én is felteszem néha az ő B oldalát… Köszönjük a szemnyitogatást Janikovszky Évának és Lorán Barnabásnak (TraBarnának), na meg az előadást létrehozó szuper csapatnak!"

FONTOS tudnivalók:

• Mivel a produkcióhoz nem szükségesek az ún. színházi körülmények (gyakorlatilag bárhol, bármilyen teremben elő lehet adni), ideális kulturális szórakoztató program olyan helyen is, ahol nincs színházterem és épített nézőtér.

Kérj ajánlatot a Nevetőizom tréning című produkcióra! 

Humorista rendelés, céges rendezvényre fellépők, születésnapra meglepetés ajándék műsor

villámgyorsan és egyszerűen a lenti ajánlatkérő formula segítségével!

Dumaszínházi humoristák megrendelése

Az alábbi humorista előadók kapcsán tudsz érdeklődni a stand up comedy műsoruk költségeiről:

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

Humorista rendelés céges rendezvényre, fellépők falunapra, születésnapi meglepetés ajándék műsornak?

Villámgyors ajánlatkérés itt:

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény