Pecakúra

Pecakúra

Bruti - a debreceni humorista első filmes főszerepe

Debrecen ismert figurái alakítanak bossz­úszomjas pancsereket egy új magyar független filmben, a Pecakúrában. A népszerű debreceni humorista, Bruti (polgári nevén Tóth Imre) első filmes főszerepében nevetteti a nézőket október hetedikétől. 

Bruti humorista Pecakúra

A népszerű stand up comedy fellépő, Bruti mellett többek között Szoboszlai István, Gábor Betti és a néhai híres focista, Dombi Tibi a főszereplői a Pecakúra filmnek. A produkció Pásztor István történetét mutatja be, aki egy balul sikerült terápia után elhatározza, hogy bosszút áll az orvosán. Tervébe azonban némi hiba csúszik, amikor összetalálkozik a levakarhatatlan és idegesítően kíváncsi parkolóőrrel, Muszáj Lajossal. Miután Pásztor elmesél neki mindent, az őr úgy dönt, hogy segít neki bosszút állni. Persze tervezni és végrehajtani két különböző dolog, főleg, hogy kiderül: nem csak ők akarnak bosszút állni az orvoson.

Dombi Tibi Pecakúra


– Szoboszlai Pistivel korábban már két kisjátékfilmben is együtt dolgoztam, az ő személye számomra nem volt kérdéses – nyilatkozta a rendező, Dusa Tibor, aki korábban videóklippeket rendezett. 

Mivel a film teljes mértékben debreceni produkció, ezért a producerrel, Csirmaz Ágnessel igyekeztek a színészeket úgy összeválogatni, hogy debreceni kötődésűek legyenek. – A vírushelyzet miatt castingra nem volt időnk, ezért olyan embereket kellett keresnünk, akik nem jönnek zavarba a kamera előtt. Így került képbe Tóth Imre, akit mindenki csak Brutiként ismer, Gábor Betti, Dombi Tibi és nem utolsósorban Derzsi Vezér. Nagyon szívesen fogadták a felkérést és mint utólag kiderült: jó döntés volt őket választani – fejtette ki a rendező.

Pecakúra - stand up comedy humorista a főszerepben


A forgatáson sem volt hiány emlékezetes pillanatokról. – A filmben van egy olyan jelenet, amikor főhősünk egy lerobbant autót tol az országúton. Mikor ezt a jelenetet forgattuk, rengeteg autós megállt, és megkérdezték, hogy tudnak-e valamiben segíteni. De volt, aki csak azért fordult vissza, mert látta a kamerát és visszajött megkérdezni, hogy gyorsan hajtott-e.

A parkolóházban a forgatási szünetekben többször előfordult, hogy Brutit mint alkalmi parkolóőrt kérdezték az emberek, hogy merre menjenek vagy hol találják a jegyautomatát. Ezek nagyon vicces pillanatai voltak a forgatásnak – emlékezett vissza Dusa Tibor.

A Pecakúra című film története:

Pásztor István egy számára balul sikerült terápiát követően elhatározza, hogy bosszút áll az orvoson aki számára a terápiát javasolta. Meggyőződése, hogy minden sérelméért amit a terápia során elszenvedett Dr. Novák Ernő orvosterapeuta a felelős. Miután gondosan kidolgozta gonosz kis tervét nekivág küldetésének. Ám a tervébe némi hiba csúszik amikor összetalálkozik egy idegesítően kíváncsi, levakarhatatlan parkolóőrrel Muszáj Lajossal. Mivel sehogy sem tudja lerázni a kíváncsiskodó őrt, enged a nyomásnak és elmeséli ami vele történt. Miután története végéhez ér az őr úgy dönt, hogy segít bosszút állni. Mivel Pásztor terve hemzseg a hibáktól, az őr új tervet javasol. Persze tervezni és végrehajtani az két különböző dolog. Főleg, hogy kiderül nem csak ők akarnak bosszút állni az orvoson. Na és persze ott a biztonsági őr volt sógora is. Valahogy vele is le kell számolniuk.
Főszereplők: Szoboszlai István, Tóth Imre "Bruti"
További szereplők: Tóth János, Bujdosó Zoltán, Szoboszlai Miklós, Gábor Betti, Dombi Tibor, Uray Zsolt, Derzsi "Vezér" Bálint, Fige Sándor
Operatőr: Dusa Tibor
Technikai Asszisztens: Fige Sándor
Írta: Csirmaz Ágnes, Dusa Tibor
Rendezte: Dusa Tibor
Mozibemutató: 2021. október 7.
Magyar vígjáték
Gyártó: Render Media Hungary

Humorista rendelés céges rendezvényre, fellépők falunapra, születésnapi meglepetés ajándék műsornak?

Az alábbi humorista előadók kapcsán tudsz érdeklődni a stand up comedy műsoruk költségeiről:

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

Humorista rendelés dumaszínházi estekre, céges vagy privát rendezvényekre villámgyorsan és egyszerűen a lenti ajánlatkérő formula segítségével!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény