Rendhagyó Showder Klub-ok az RTL-en

Showder Klub új évad

A Showder Klub 27. évada október 3. és december 12. között volt látható az RTLII-n. A Showder Klub bemutatja pedig Felméri Péter önálló fellépésével zárta a tavalyi évet december 19-én. Most az is kiderült, hogy mikor jelentkezik új epizódokkal a humoros produkció. A Showder Klub bemutatja március 27-én, vasárnap 21 órakor tér vissza a csatornára. A talkshow három új résszel jön, melyek hetente lesznek láthatóak az RTLII-n. Az első két epizód ráadásul különleges lesz, ugyanis ezen a két estén a humoristák egy-egy tehetségkutatót tartanak majd, a Félőrültek éjszakája címmel.

A Dumaszínházban hosszú évek óta sikerrel fut a Fiatal Félőrültek Fesztiválja nevű tehetségkutatónk. A félőrültes esteken az évek során meghallgatott sok száz jelentkezőből meghívtunk tizenkét fellépőt egy workshop-sorozatra, és ennek a felkészítésnek az eredménye ez az est: a Dumaszínház bemutatja című előadáson szeretnénk megismertetni a közönséggel ezt a tizenkét új arcot. Közülük kerülnek ki azok, akikkel a jövőben találkozhatnak majd a nézők a budapesti és a vidéki színpadokon is.

Milyen humoristák lesznek a műsorban?

Van, aki most fog érettségizni, és van negyvenes apuka is; van köztük marketing szakember, történész, színész, jogász és forgatókönyvíró. Néhányan már évek óta színpadon állnak, többen csak most ismerkednek a műfajjal – van, akit a már meggyőző tapasztalata, van, akit az első látásra is megkapó fellépése miatt mutatnak meg a műsor készítői. Aki a magyar stand-up legújabb tehetségeiből szeretné megismerni a leghumorosabb merítést, az nem fog csalódni! Said Dániel már bemutatkozott egyszer a Showder Klubban, de Rainer-Micsinyei Nóra és Feiszt Viktor is ismerős lehet a humor rajongóinak! Utóbbiakról itt van egy-egy videó:

Rainer-Micsinyei Nóra:

Feiszt Viktor:

A Dumaszínház bemutatja: Fiatal Félőrültek Fesztiválja

Fellépők: Baranyai Barna, Becsei Attila, Csala Norbert, Feiszt Viktor, Ferencz Norbert, Ligeti Dániel, Nagy Kitti, Noé Bex, Major Vanda, Rainer-Micsinyei Nóra, Said Dániel, és Török Ádám.

Humorista rendelés, céges rendezvényre fellépők, születésnapra meglepetés ajándék műsor

villámgyorsan és egyszerűen a lenti ajánlatkérő formula segítségével!

Dumaszínházi humoristák megrendelése

Az alábbi humorista előadók kapcsán tudsz érdeklődni a stand up comedy műsoruk költségeiről:

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

Humorista rendelés céges rendezvényre, fellépők falunapra, születésnapi meglepetés ajándék műsornak?

Villámgyors ajánlatkérés itt:

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény