Stand up fellépők a Katona József Színházban

Pölös János és Szép Bence stand up kabaréja

 

A Kabaré Kommandónál  2007 óta hagyomány, hogy a humoristák az új produkcióikat a kecskeméti Katona József Színházban mutatják be. 2012-ben május 25-én, 19.00-kor láthatja a közönség a stand up comedy és a pesti kabaré hagyományaiból építkező humorestet. Közkívánatra folytatást kap a Kabaré Kommandó egyik legnagyobb sikerű produkciója, a "Békefenntartók" is.

Stand Up Comedy est

Az Afganisztánban játszódó történetben a klasszikus parancsnok-félkegyelmű katona helyzetre építve záporoztak a nézőkre a poénok. A korábbi években nagy sikert aratott produkció 2012-ben folytatást kapott: Kandúr Béla honvéd ismét akcióba lendül a rekeszizmok megtornáztatásáért.


A fellépők Stand Up Comedy-t is bemutatnak

 

A Stand Up Comedy kedvelői is örülhetnek, hiszen a humoristák egyénileg is megnevettetik a nézőket. A sort a házigazda Pölös János nyitja meg egy körülbelül 20 perces stand up-pal, aztán Szép Bence is összefoglalja az elmúlt időszak számára legviccesebb eseményeit.

 

A fellépők stand up műsora után kabaréjelenetek következnek: bepillantást nyerhetünk egy külföldi munkavállaló és főnöke félreértésen alapuló kalandjába, kacaghatunk álhíreken és a fent már említett Afganisztáni jelenettel zár a humorest.

A humoristák fokozottan felhívják a figyelmet, hogy az előadás a depresszió és a búskomorság megzavarására, valamint a rosszkedv elrontására alkalmas műsorelemeket tartalmaz!

A korábbi évek nagy sikerű produkcióiból egy jelenet:

További videók

Kapcsolat

Esküvőre humorista

Humorista fesztiválra, falunapra, rendezvényre

Humoros gyerekműsor

Megosztás a Facebook-on

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2021. ápr. 19.

Mogács Dániel elérhetősége

Mogács Dániel elérhetősége kapcsán többen kerestek már bennünket, ezért leírtuk a stand up comedy humorista előadót érintő legfontosabb tudnivalókat - és még az életrajzát is elolvashatod! 

Reflektorfény