Stand up fellépők a Katona József Színházban

Pölös János és Szép Bence stand up kabaréja

 

A Kabaré Kommandónál  2007 óta hagyomány, hogy a humoristák az új produkcióikat a kecskeméti Katona József Színházban mutatják be. 2012-ben május 25-én, 19.00-kor láthatja a közönség a stand up comedy és a pesti kabaré hagyományaiból építkező humorestet. Közkívánatra folytatást kap a Kabaré Kommandó egyik legnagyobb sikerű produkciója, a "Békefenntartók" is.

Stand Up Comedy est

Az Afganisztánban játszódó történetben a klasszikus parancsnok-félkegyelmű katona helyzetre építve záporoztak a nézőkre a poénok. A korábbi években nagy sikert aratott produkció 2012-ben folytatást kapott: Kandúr Béla honvéd ismét akcióba lendül a rekeszizmok megtornáztatásáért.


A fellépők Stand Up Comedy-t is bemutatnak

 

A Stand Up Comedy kedvelői is örülhetnek, hiszen a humoristák egyénileg is megnevettetik a nézőket. A sort a házigazda Pölös János nyitja meg egy körülbelül 20 perces stand up-pal, aztán Szép Bence is összefoglalja az elmúlt időszak számára legviccesebb eseményeit.

 

A fellépők stand up műsora után kabaréjelenetek következnek: bepillantást nyerhetünk egy külföldi munkavállaló és főnöke félreértésen alapuló kalandjába, kacaghatunk álhíreken és a fent már említett Afganisztáni jelenettel zár a humorest.

A humoristák fokozottan felhívják a figyelmet, hogy az előadás a depresszió és a búskomorság megzavarására, valamint a rosszkedv elrontására alkalmas műsorelemeket tartalmaz!

A korábbi évek nagy sikerű produkcióiból egy jelenet:

További videók

Kapcsolat

Esküvőre humorista

Humorista fesztiválra, falunapra, rendezvényre

Humoros gyerekműsor

Megosztás a Facebook-on

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény