Dumaszínházi humoristák dala

Dumaszínházi humoristák dala

Dumaszínházi humoristák berobbantják a nyarat!

A Dumaszínház humorista előadói készítettek egy kiváló, slágergyanús klippet, amellyel mosolyt csalnak az arcunkra. Diszkrét musicalbetét a Lupa Beachen a Dumaszínház fellépőivel. Karibi ritmusok, egynyári sláger, mosoly a köbön.


Zene és szöveg: Vinnai András, hangszerelés: Szemenyei János, ének: Szemenyei János és Kovács Lotti

Mix/mastering: Mészáros László, a hangfelvétel a CragMusic studioban készült.

Humorista rendelés

Dumaszínházi humoristák

Humorista rendelés dumaszínházi estekre, céges vagy privát rendezvényekre villámgyorsan és egyszerűen a lenti ajánlatkérő formula segítségével! 

A Dumaszínház Kft közleménye a humoristák előadásaival kapcsolatban: 

Kedves Nézőink!
Nagyon hosszú idő után végre a Dumaszínház is megnyithatta kapuit!
Mint ismeretes, a kormányrendelet szerint (http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/mk21068.pdf) egyelőre csak azon kedves vendégeink vehetnek részt a humoristák előadásain, akik a magyar állam által elismert védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, illetve fontos újdonság, hogy már az applikációs ellenőrzést is elfogadhatjuk! 

Az alkalmazás iOS-en EESZT Lakossagi, Androidon a Play Áruházban EESZT alkalmazás néven érhető el. Mivel nagyon gyakran változnak a szabályok, így hetente fogunk informálni Titeket a következő hét előadásairól. Kérnénk szépen mindenkit, akinek május utolsó hetére (05.24-05.31.) van jegye, és nem rendelkezik az igazolvánnyal, legkésőbb csütörtökig (05.20.) jelezze nekünk az ügyfélszolgálaton! Budapesti előadások esetén: [email protected] ; vidéki előadások esetén: [email protected] . Ameddig az igazolvány meglétéhez kell kötnünk az előadásaink látogatását, szintén hetente fogjuk kérni a kártya hiányának a jelzését. Az előadásokon az ülőhelyeken nem kötelező a maszkviselés, azonban a biztonságotok érdekében erősen ajánljuk. A színházak többi területén (pl. ruhatár, mosdó, beléptetés) kötelező lesz. Nagyon várjuk, hogy ismét találkozhassunk!

Humorista fellépők árak

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény