Kovács András Péter oltási közleménye

Kovács András Péter humorista oltási terv


Kovács András Péter - KAP:

Lezárási és oltási közlemény

A Showder Klub népszerű humorista előadója egy videóban magyarázza meg a március 4-én, csütörtökön bejelentett lezárások és az oltások körül kialakult zavaros helyzetet. 

KAP oltja a kormányt - írták a Facebookon, de egy népszerű humorista mindenképpen kell, hogy reagáljon a közélet furcsaságaira, politikától függetlenül. 

KAP Oltási közlemény

Kovács András Péter humorista a YouTube-csatornájára feltöltött videóban elmondja, hogy mivel a kormánynak rövid idő alatt kellett döntenie, nem jutott idő megérteni az intézkedéseket, ezért segít a nézőknek.
"Bezárnak az óvodák és az iskolák, a bölcsődék közül viszont csak a posztgraduálisok" - mondja a stand-up comedy humorista, aki szerint több e-kréta is rendelkezésre áll a digitális oktatáshoz. Hozzáteszi, hogy az iskolákból el lehet vinni az ételt, de repetát csak a Netpincér szállítja.

"Az éttermek csak azért nyithatnak ki, hogy kereszthuzatot csináljanak"

Kovács András Péter videójában elismeri, hogy több százezer Pfizer-vakcina érkezett, viszont csak pár száz darab fecskendő van.
"Mivel a vakcina mínusz 70 fokos hűtést igényel, kérjük az időseket, hogy rétegesen öltözzenek"

KAP szerint az oltási sorrend úgy néz ki, hogy "először a 65 éven felük és a tévedésből értesítettek kapnak vakcinát, később a krónikus betegek és a beszariak, ezután a betegségen még nem átesett lakosság és a hezitáló 65 éven felüliek, majd a víruson átesettek, legvégül a nők. A melegek azonban nem".

Kovács András Péter paródiája a március első hétvégéjén összeomlott oltóprogramról:

További videókért kövesd a humorista YouTube-oldalát! 

KAP-ról mi is írtunk, a cikkért klikkelj ide:

Kovács András Péter

Humoristákra ingyenes, villámgyors és kötelezettség-mentes ajánlat!

HUMORISTÁK

Stand Up Comedy humoristák

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

…és még sok feltörekvő stand up comedy humorista!

A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (
Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaréelőadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény