Humoristák megrendelése saját szervezésű rendezvényre

 

Stand Up Comedy humoristák megrendelése saját szervezésű rendezvényre

 

Számtalan alkalommal segítettem kiskocsmákba, éttermekbe, szórakozóhelyekre, művelődési házakba stand up comedy rendezvényeket szervezni.

Összegyűjtöttem a tapasztalataimat, ha humoristákat hívsz bármilyen rendezvényre, érdemes elolvasnod!

Ha stand up comedy fellépők iránt érdeklődsz, ide klikkelj!

Humoristák megrendelése


Saját rendezvényre humoristák megrendelése


Az emberek imádnak nevetni, szórakozás közben pedig sokat költenek - gondolhatják azok a vendéglátóhely-tulajdonosok, akik gyakran felkeresnek, hogy segítsek nekik ilyen-olyan rendezvényre stand up comedy humoristát / fellépőt szerezni.

A következő cikknek az ötletét is az adta, hogy egy ismerősöm keresett fellépőket egy éttermi rendezvényre, a humoristák közül azonban csak engem ismer. Tudta, hogy civilben marketinggel is foglalkozom.

Megkért, írjam össze, mire kell figyelni stand up humoristák megrendelése előtt. Mielőtt ezt megteszem, tapasztalataim okán muszáj fényeznem egy kicsit magam: ahol a humoristák meghívása az útmutatásaim szerint történt, nagyjából 85%-ban üzletileg is eredményes volt a rendezvény.


A Stand Up humoristák megrendelése miért éri meg egy vendéglátónak?


Humoristák megrendelése

A stand up comedy rövid idő alatt vált hihetetlenül népszerűvé, ennek ellenére meglepően kevés vendéglátóhely örvendezteti vendégeit humoristák meghívásával.

Pedig egy vendéglátóhelyen a jól megszervezett standup comedy rendezvény / humorest alkalmas arra, hogy a meglévő vendégeket új élményekhez juttassa, és a produkció köré szervezett reklámkampánnyal ráadásul új vendégekkel is meg lehet szerettetni a vendéglátóhelyet.

Igen, a humoristák meghívása üzletileg nemcsak a humorestről szól, hanem a vendéglátóhely marketingjének egyik kiemelkedő aktivitása is egyben.


Ide klikkleve egy 10 pontból álló listát találsz, mire figyelj humoristák megrendelése esetén:

Klikkelj a linkre:

Tanácsok, tippek saját szervezésű stand up rendezvényre


Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény

A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze

Stand Up Comedy interaktív bűvészműsor

"A Világ Legügyetlenebb Bűvésze" című stand up comedy bűvészműsor nem egy hagyományos gyerekműsor: itt semmilyen trükk nem sikerül a bűvésznek, még a varázsigék sem működnek... Aztán a színpadra lépő gyerekeknek varázslatos módon minden jobban megy, mint a bűvésznek... 

Hatalmas poénok, látványos trükkök egy humorista-bűvész előadásában! Gyerekműsor, amit a felnőttek is imádnak: A Világ Legügyetlenebb, de Legszórakoztatóbb Bűvésze!