Rakaczki Bence emlékére

 

Rakaczki Bence emléknap

 

 

A Diósgyőr fiatal kapusa, Rakaczki Bence megsegítésére volt már egy focitorna 2013-ban, amelyben a Stand Up Brigádos humoristák is részt vettek.

Sajnos Bence 2014-ben elhunyt. Halálának egy éves évfordulóján egy közös emlékezésre hívják a Diósgyőr szurkolókat.

Az amigeleken.hu felhívását örömmel teszem közzé: 2015. január 24-én rendezi meg az „1. Rakaczki Bence Emléknap”-ot, amely az Avasi Gimnázium tornacsarnokában kerül lebonyolításra.

Az eseményt Bence családjának jóváhagyásával és beleegyezésével szervezzük.

A Rakaczki Bence Emléknap és emléktorna célja
, hogy a résztvevő csapatok, játékosok ezen a napon közösen emlékezzenek Bencére, arra a fiatalemberre, aki sokunknak példát mutatott küzdeni akarásból, úgy a pályán, mint ahogyan az életében is, ahogy az első perctől az utolsóig harcolt a betegséggel szemben.

Az Emléknap bevételéből egy bronz emléktáblát szeretnénk készíttetni, amit a stadionban helyezünk majd el. Úgy gondoljuk, ezzel méltó módon tudunk megemlékezni „Örök kapusunk”-ról. Erre az alkalomra egy emléksálat is készíttetünk, és az ebből befolyó összeget szintén az emléktábla előállítási költségeire fordítjuk.

Az emléksálak egyoldalasak lesznek és HD minőségben készülnek. Korlátozott darabszámban lehet majd rendelni belőle. Az amigeleken.hu-n és a facebook oldalunkon is közzé fogjuk tenni, hogy mikortól lehet a rendeléseket leadni rá.

 

A Rakaczki Bence emléktorna résztvevői:


A résztvevők nagy része természetesen igazi DVTK szurkolókból áll majd. Jelen lesz a különböző szurkolói csoportok csapatainak döntő többsége, de meghívtuk a DVTK Öregfiúk csapatát is. Részt vesznek az Emléknapon különböző miskolci intézmények csapatai, de lesznek meglepetésvendégek is.

Nagy örömünkre elfogadta meghívásunkat a Stand Up Brigád is, az a társulat, amely Erdei Sándor (Rokker Zsoltti) áldozatos szervezőmunkájának köszönhetően tavalyelőtt, ”Segíts nevetve” címmel egy nagy sikerű humorestet adott elő az Avasi Gimnázium színháztermében. A humorest bevételét Bence gyógykezelésére ajánlották fel a Brigád tagjai.

A közös megemlékezésre meghívtunk egy rivális tábor szurkolói csapatát is. Az UTE Baráti Kör csapata fogja viszonozni a Fórumfoci Team 2014.08.03-i újpesti látogatását, amikor az UTE-DVTK bajnoki mérkőzést megelőzően részt vettünk az általuk szervezett „Táncolj Törő” elnevezésű tornán, melyet az egykori legendás újpesti csatár, Törőcsik András gyógykezelésének támogatása céljából hívtak életre.

De nem feledkezhetünk meg a Vasas szurkolókról sem. Ők ugyan nem vesznek részt a megemlékezésen, de az emléktábla költségeihez ők is hozzájárultak. Hatalmas tisztelet nekik!


A szurkolói csoportok felé az a kérésünk, hogy a drapériájukat hozzák magukkal az Emléknapra, díszítsük fel együtt az Avasi Gimnázium tornatermét!

Lebonyolítás:

Ezen a napon egy egész napos monstre kispályás labdarúgó tornát bonyolítunk le, melyen nem az eredmény, hanem a részvétel és az emlékezés lesz a fontos. A nap végén nem hirdetünk győztest. Minden jelentkező csapat két mérkőzést fog játszani, mely az előzetes tervek szerint 2x20 perces lesz.

Mivel a torna 09.00 órától 19.00 óráig folyamatosan, szünet nélkül tart majd, így bizonyos korlátok között bár, de lehetőség van arra, hogy előzetesen meg tudjuk beszélni, mely csapatoknak melyik időpont lenne megfelelő a részvételre.

Előzetes tervek szerint, ha a lebonyolítás az ütemterv szerint zajlik, 24 csapat vehet részt a tornán.

Az Emléknapra további csapatok jelentkezését is vártuk, de a létszám már most teljesnek látszik. Ettől függetlenül adódhatnak olyan szituációk, amikor egyik-másik csapat visszalép más elfoglaltság, betegség, vagy bármi egyéb ok miatt.

Erre a lehetőségre felkészülve szeretnénk még olyan csapatok, szurkolók jelentkezését kérni, akik szívesen játszanának egy jót a sport miatt, az összetartás miatt, egy nemes cél érdekében.

A létesítmény vezetősége, illetve annak fenntartója, a Miskolci Közintézmény-működtető Központ, kérésünkre ezúttal is térítésmentesen bocsájtja rendelkezésünkre a tornacsarnokot. Hálás köszönet az iskola vezetőségének, és Koszticza Kornél intézményvezetőnek az önzetlen hozzáállásáért, amit a legutóbbi és a mostani alkalommal is tanúsítottak a felkérésünkre.

Várunk minden sportszeretőt! Mivel a csarnok lelátóval rendelkezik, így nézők, szurkolók, barátok, családtagok is tiszteletüket tehetik az eseményen. Mutassuk meg újfent, hogy mi vagyunk a legnagyobbak!

 


Bűvészműsorok, gyerekműsorokhumorista fellépők linkjei

Stand Up Fellépők I Gyerekműsor videók I Esküvőre meglepetés I Születésnapra ajándék I Humorista videók I Humorista rendezvényre I Bűvész I Bűvészműsorok I Esküvőre ajándék I Videók I Fellépők I Mondom a magamét I Műsorvezető I Műsorvezető rendezvényre I Esküvőre különleges ajándék I Születésnapra különleges ajándék I Bűvész óvodába I Bűvész iskolába I Dumaszínház I Házassági évfordulóra ajándék I Standup fellépők I Házassági évfordulóra meglepetés I Humoristák I Frizbi I Dumaszínpad műsorok I Kabaré I Humoristák rendezvényre I Humorista blog I Rendezvényre humoristák I Esküvőre Stand Up I Kabaré Kommandó I Standup I Születésnapra ajándék I Iskolai műsor I Humorista árak I Stand Up Humorista I Bűvészműsor óvodába I Bűvészműsor iskolába I Gyerekműsor megrendelés I Gyerekműsorok I Gyerekműsorok megrendelés I Stand Up fellépők I Gyerekműsorok megrendelése előtt I Gyerekműsor Blog I Gyerekműsor I Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Bűvészműsor Blog I StandUp Fellépések I Gyerekműsorok rendelésHumoristák az RS9 Színházban Rádiókabaré fotók I Stand Up Comedy humoristák I Lakodalom meglepetés I Műsor lakodalomStand Up fellépő I BűvészshowGyerekműsorok I Bűvész Show I Bűvész rendezvényre Humoristák jótékonysági fellépése Rakaczki BencéértBethlen Téri KabaréIngyenes StandUp Budapesten I Humoristák a Nóta Tv-nMűsorvezető rendezvényreHumorista megrendelése saját szervezésű rendezvényreHumoristák megrendelése előtt - tippek I Humoristák kabaréjaGegmenőkGegmenők - Humoristák videóiGegmenők Nóta TvHumoristák KecskemétenHumoristák májusbanHumoristák KecskemétenHumorista előadókHumorista és a Puli SpaceSzép Bence a RádiókabarébanÚjabb Gegmenők videók - 4Humoristák a Művészetek Völgye 2013 programjábanHumoristák Vasváron és BükönTanácsok házi pálinkafőzéshezHumoristák a VölgybenHumorista tehetségkutató

AdobeGoogleMicrosoftApplew3

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény