Showder Klub fellépők Vasváron

 

Showder Klub fellépők

Vasváron nevettetnek


A trabanthangú Lorán Barnabás és a trollfocis Rekop György fergeteges előadása Vasváron, humoristasimogatóval és könyvdedikálással!


Showder Klub humorista fellépők Vasváron

 

MINDEN JEGY ELFOGYOTT, SAJNOS MÁR NEM LEHET JEGYET VÁSÁROLNI AZ ELŐADÁSRA!!!

A ComMedias Egyesület októberi színházi produkciója, az „Egy bolond négyet csinál” című ponyvakabaré telt házas, zajos sikere után ismét híres és népszerű nevettetők érkeznek november 19-én Vasvárra: a Showder Klub és a Comedy Central bemutatja című tv-műsorok humorista fellépői, Lorán Barnabás, Trabarna és Rekop György.

A humoristák a stand up comedy műfaj legnépszerűbb előadói közt vannak számon tartva, az elmúlt években nem volt olyan évad a Showder Klubban, amelyben ne szerepeltek volna.


Rekop György az ELTE Természettudományi karán diplomázott 2009-ben és ebben az évben lett a Dumaszínház tagja. Mielőtt főállású humorista lett volna, földrajz szakos tanárként dolgozott egy általános iskolában, jelenleg a Facebook egyik legnépszerűbb oldalának, a TrollFocinak a munkatársa, a SportKlub tv-csatornán pedig szerdánként látható a TrollFoci tv műsorvezetőjeként.

Lorán Barnabás Trabarnáról kevesen tudják, hogy közel egy évtizedig evezett a római-parti Külker Evezős Klubban. Nyolc évig szállítmányozóként, két évig a távközlési iparban dolgozott, végül másfél évet töltött el egy magyar informatikai fejlesztő és gyártó cégnél. 2002-ben megnyerte a Sláger Rádió Trabanthang-utánzó versenyét, egy évvel később a Fábry Show-ban is szerepelt. 2006-ban a Magyar Rádió V. Humorfesztiváljának egyik nyertese volt.

Rekop György és Trabarna 2013-ban kiléptek a Dumaszínházból, azóta szabadúszó humoristaként nevettetnek országszerte. Tagjai a független humoristák társulatának, a Stand Up Brigádnak.

A stand up comedy egy őszinte műfaj, ezért a vasvári előadáson is előfordulhatnak pikáns megjegyzések, szókimondó szövegek, amelyeknek természetesen nem a botránykeltés, hanem a szórakoztatás a célja. A műfaj rajongóinak a produkció megtekintése kötelező, a humor, a vidámság kedvelőinek pedig erőteljesen ajánlott!

A rendezvényt 14 éven aluliak csak szülői felügyelettel látogathatják.

Vasvár Város Önkormányzatának támogatásának köszönhetően az előadásra nagyon kedvező áron lehet kapni belépőjegyeket: elővételben 1.000.-, a helyszínen 1.500. Ft-ot kell csak fizetni a két dumagép produkciójáért.

Az előadás létrejöttéhez nyújtott segítséget a szervező ComMedias Egyesület tisztelettel köszöni a Polgármesteri Hivatalnak, a Nagy Gáspár Kulturális Központnak, a Castrum Ferreum Kft-nek, a Hewlett-Packard Magyarország Kft-nek, a Csörnöc Gyöngye Étteremnek, a Boti Team Kft-nek, a PNH Kft-nek és Kovács Ildikónak.

November 19-én, csütörtökön 19.00-kor a Nagy Gáspár Művelődési Központban robbannak a humorpetárdák, a színpadon a Showder Klub sztárjai.

A humorest után Rekop György dedikálja a TrollFoci című tavaly megjelent könyvét, majd egy humorista simogató keretében fényképet is lehet készíteni a fellépőkkel.

A Facebookon klikk ide az eseményhez: Showder Klub humoristák

 

Stand Up Comedy

Humoristák, kabaré előadások, paródia műsorok megrendelése ingyenes árajánlattal, közvetlenül a fellépőktől!

Showder Klub fellépők

A humor legnagyobb sztárjai céges rendezvényekre!

 

 

Egy bolond négyet csinál

Ponyvakabaré a’ la Rejtő Jenő

Egy bolond négyet csinál

Egy bolond négyet csinál

 

Humorista fellépők, bűvészműsor-gyerekműsor linkek

Stand Up Fellépők I Gyerekműsor videók I Esküvőre meglepetés I Születésnapra ajándék I Humorista videók I Humorista rendezvényre I Bűvész I Bűvészműsorok I Esküvőre ajándék I Videók I Fellépők I Mondom a magamét I Műsorvezető I Műsorvezető rendezvényre I Esküvőre különleges ajándék I Születésnapra különleges ajándék I Bűvész óvodába I Bűvész iskolába I Dumaszínház I Házassági évfordulóra ajándék I Standup fellépők I Házassági évfordulóra meglepetés I Humoristák I Frizbi I Dumaszínpad műsorok I Kabaré I Humoristák rendezvényre I Humorista blog I Rendezvényre humoristák I Esküvőre Stand Up I Kabaré Kommandó I Standup I Születésnapra ajándék I Iskolai műsor I Humorista árak I Stand Up Humorista I Bűvészműsor óvodába I Bűvészműsor iskolába I Gyerekműsor megrendelés I Gyerekműsorok I Gyerekműsorok megrendelés I Stand Up fellépők I Gyerekműsorok megrendelése előtt I Gyerekműsor Blog I Gyerekműsor I Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Bűvészműsor Blog I StandUp Fellépések I Gyerekműsorok rendelés I Humoristák az RS9 Színházban I Rádiókabaré fotók I Stand Up Comedy humoristák I Lakodalom meglepetés I Műsor lakodalom I Stand Up fellépő I Bűvészshow I Gyerekműsorok I Bűvész Show I Bűvész rendezvényre I Humoristák jótékonysági fellépése Rakaczki Bencéért I Bethlen Téri Kabaré I Ingyenes StandUp Budapesten I Humoristák a Nóta Tv-n I Műsorvezető rendezvényre I Humorista megrendelése saját szervezésű rendezvényreHumoristák megrendelése előtt - tippek I Humoristák kabaréja I Gegmenők I Gegmenők - Humoristák videói I Gegmenők Nóta Tv I Humoristák Kecskeméten I Humoristák májusban I Humoristák Kecskeméten I Humorista előadók I Humorista és a Puli Space I Szép Bence a Rádiókabaréban I Újabb Gegmenők videók - 4 I Humoristák a Művészetek Völgye 2013 programjában I Humoristák Vasváron és Bükön I Tanácsok házi pálinkafőzéshez I Humoristák a Völgyben I Humorista tehetségkutató 2013 I Humorista tehetségkutató 2013-ban utoljára I Gyerekműsor I Open mic I Egy százalék felajánlása I Rádiókabaré 2014 I Kabaré Maraton I Rejtő Kabaré I Kabarématiné I Egy bolond négyet csinál I

Adobe I Google I Microsoft I Apple I w3

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény