Showder Klub fellépők Vasváron

 

Showder Klub fellépők

Vasváron nevettetnek


A trabanthangú Lorán Barnabás és a trollfocis Rekop György fergeteges előadása Vasváron, humoristasimogatóval és könyvdedikálással!


Showder Klub humorista fellépők Vasváron

 

MINDEN JEGY ELFOGYOTT, SAJNOS MÁR NEM LEHET JEGYET VÁSÁROLNI AZ ELŐADÁSRA!!!

A ComMedias Egyesület októberi színházi produkciója, az „Egy bolond négyet csinál” című ponyvakabaré telt házas, zajos sikere után ismét híres és népszerű nevettetők érkeznek november 19-én Vasvárra: a Showder Klub és a Comedy Central bemutatja című tv-műsorok humorista fellépői, Lorán Barnabás, Trabarna és Rekop György.

A humoristák a stand up comedy műfaj legnépszerűbb előadói közt vannak számon tartva, az elmúlt években nem volt olyan évad a Showder Klubban, amelyben ne szerepeltek volna.


Rekop György az ELTE Természettudományi karán diplomázott 2009-ben és ebben az évben lett a Dumaszínház tagja. Mielőtt főállású humorista lett volna, földrajz szakos tanárként dolgozott egy általános iskolában, jelenleg a Facebook egyik legnépszerűbb oldalának, a TrollFocinak a munkatársa, a SportKlub tv-csatornán pedig szerdánként látható a TrollFoci tv műsorvezetőjeként.

Lorán Barnabás Trabarnáról kevesen tudják, hogy közel egy évtizedig evezett a római-parti Külker Evezős Klubban. Nyolc évig szállítmányozóként, két évig a távközlési iparban dolgozott, végül másfél évet töltött el egy magyar informatikai fejlesztő és gyártó cégnél. 2002-ben megnyerte a Sláger Rádió Trabanthang-utánzó versenyét, egy évvel később a Fábry Show-ban is szerepelt. 2006-ban a Magyar Rádió V. Humorfesztiváljának egyik nyertese volt.

Rekop György és Trabarna 2013-ban kiléptek a Dumaszínházból, azóta szabadúszó humoristaként nevettetnek országszerte. Tagjai a független humoristák társulatának, a Stand Up Brigádnak.

A stand up comedy egy őszinte műfaj, ezért a vasvári előadáson is előfordulhatnak pikáns megjegyzések, szókimondó szövegek, amelyeknek természetesen nem a botránykeltés, hanem a szórakoztatás a célja. A műfaj rajongóinak a produkció megtekintése kötelező, a humor, a vidámság kedvelőinek pedig erőteljesen ajánlott!

A rendezvényt 14 éven aluliak csak szülői felügyelettel látogathatják.

Vasvár Város Önkormányzatának támogatásának köszönhetően az előadásra nagyon kedvező áron lehet kapni belépőjegyeket: elővételben 1.000.-, a helyszínen 1.500. Ft-ot kell csak fizetni a két dumagép produkciójáért.

Az előadás létrejöttéhez nyújtott segítséget a szervező ComMedias Egyesület tisztelettel köszöni a Polgármesteri Hivatalnak, a Nagy Gáspár Kulturális Központnak, a Castrum Ferreum Kft-nek, a Hewlett-Packard Magyarország Kft-nek, a Csörnöc Gyöngye Étteremnek, a Boti Team Kft-nek, a PNH Kft-nek és Kovács Ildikónak.

November 19-én, csütörtökön 19.00-kor a Nagy Gáspár Művelődési Központban robbannak a humorpetárdák, a színpadon a Showder Klub sztárjai.

A humorest után Rekop György dedikálja a TrollFoci című tavaly megjelent könyvét, majd egy humorista simogató keretében fényképet is lehet készíteni a fellépőkkel.

A Facebookon klikk ide az eseményhez: Showder Klub humoristák

 

Stand Up Comedy

Humoristák, kabaré előadások, paródia műsorok megrendelése ingyenes árajánlattal, közvetlenül a fellépőktől!

Showder Klub fellépők

A humor legnagyobb sztárjai céges rendezvényekre!

 

 

Egy bolond négyet csinál

Ponyvakabaré a’ la Rejtő Jenő

Egy bolond négyet csinál

Egy bolond négyet csinál

 

Humorista fellépők, bűvészműsor-gyerekműsor linkek

Stand Up Fellépők I Gyerekműsor videók I Esküvőre meglepetés I Születésnapra ajándék I Humorista videók I Humorista rendezvényre I Bűvész I Bűvészműsorok I Esküvőre ajándék I Videók I Fellépők I Mondom a magamét I Műsorvezető I Műsorvezető rendezvényre I Esküvőre különleges ajándék I Születésnapra különleges ajándék I Bűvész óvodába I Bűvész iskolába I Dumaszínház I Házassági évfordulóra ajándék I Standup fellépők I Házassági évfordulóra meglepetés I Humoristák I Frizbi I Dumaszínpad műsorok I Kabaré I Humoristák rendezvényre I Humorista blog I Rendezvényre humoristák I Esküvőre Stand Up I Kabaré Kommandó I Standup I Születésnapra ajándék I Iskolai műsor I Humorista árak I Stand Up Humorista I Bűvészműsor óvodába I Bűvészműsor iskolába I Gyerekműsor megrendelés I Gyerekműsorok I Gyerekműsorok megrendelés I Stand Up fellépők I Gyerekműsorok megrendelése előtt I Gyerekműsor Blog I Gyerekműsor I Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Bűvészműsor Blog I StandUp Fellépések I Gyerekműsorok rendelés I Humoristák az RS9 Színházban I Rádiókabaré fotók I Stand Up Comedy humoristák I Lakodalom meglepetés I Műsor lakodalom I Stand Up fellépő I Bűvészshow I Gyerekműsorok I Bűvész Show I Bűvész rendezvényre I Humoristák jótékonysági fellépése Rakaczki Bencéért I Bethlen Téri Kabaré I Ingyenes StandUp Budapesten I Humoristák a Nóta Tv-n I Műsorvezető rendezvényre I Humorista megrendelése saját szervezésű rendezvényreHumoristák megrendelése előtt - tippek I Humoristák kabaréja I Gegmenők I Gegmenők - Humoristák videói I Gegmenők Nóta Tv I Humoristák Kecskeméten I Humoristák májusban I Humoristák Kecskeméten I Humorista előadók I Humorista és a Puli Space I Szép Bence a Rádiókabaréban I Újabb Gegmenők videók - 4 I Humoristák a Művészetek Völgye 2013 programjában I Humoristák Vasváron és Bükön I Tanácsok házi pálinkafőzéshez I Humoristák a Völgyben I Humorista tehetségkutató 2013 I Humorista tehetségkutató 2013-ban utoljára I Gyerekműsor I Open mic I Egy százalék felajánlása I Rádiókabaré 2014 I Kabaré Maraton I Rejtő Kabaré I Kabarématiné I Egy bolond négyet csinál I

Adobe I Google I Microsoft I Apple I w3

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2021. ápr. 19.

Mogács Dániel elérhetősége

Mogács Dániel elérhetősége kapcsán többen kerestek már bennünket, ezért leírtuk a stand up comedy humorista előadót érintő legfontosabb tudnivalókat - és még az életrajzát is elolvashatod! 

Reflektorfény