Marsra magyar a humorista Badár Sándorral

Marsra magyar - Badár Sándor humorista

Badár Sándor Indul a Marsra!

A népszerű stand up comedy humorista, Badár Sándor lesz az egyik főszereplője a "Marsra magyar!" című áldoku-sorozatnak, amely egy új, ingyenesen streamingelhető szitkom lesz május 2-ától az Indexen.

A szitkom és az áldokumentumfilm műfajait ötvöző sorozat egyedülálló kezdeményezés a tekintetben, hogy ez lesz az első olyan széria Magyarországon, ami ingyenesen elérhető az interneten, a nézők által ismert és kedvelt televíziós formában. Pusztai Ferenc, a széria producere szerint ez egyfajta szabadságot, kötetlenséget is ad az alkotóknak a kibontakozásra és a meglévő műfajok keresztezésére, több kísérletezésre a szórakoztató funkció mellett.

Badár Sándor Marsra magyar


A Badár Sándor, Csőre Gábor és Stefanovics Angéla főszereplésével készülő webszéria epizódjai a Hajnal-Vasad Kft. mindennapjai körül szerveződnek, ahol krízishelyzet alakul ki, amikor a gyár alapanyagait beszállító cég, az AL-VA-RÉZ Kft. telephelyébe meteorit csapódik.

A Mars a Marsra! sztorija

Az igazgató, Hajnal Károly (Csőre Gábor) fejvesztve hívja össze válságtanácsra a kollégákat, mert azonnal meg kell találniuk a módját, hogyan vészeljék át ezt az időszakot. A helyzetet az sem igazán könnyíti meg, hogy éppen ekkor érkezik a Hajnal-Vasadhoz egy új gyakornok (Földi Csenge), valamint egy realitystáb, akik a gyár mindennapi munkáját örökítik meg.

Amikor az igazgató által összehívott értekezleten megjelennek a munkatársak, a főmérnök (őt alakítja a stand up comedy humorista-színész Badár Sándor), Vass Mária hegesztőnő (Stefanovics Angéla) és kollégája, a halk szavú Tamás (Keresztes Tamás), az operatív vezető (Gyöngyösi Zoltán) és a marketingvezető (Edvi Henrietta), hamar elszabadulnak a hajmeresztően képtelen ötletek és profilváltást sugalmazó megoldási lehetőségek.

Aztán egy váratlan pillanatban pittyen Károly telefonja, e-mail érkezik: bármily hihetetlennek is tűnik, ott van a levélben, feketén-fehéren, a világ vezető űrkutatási hivatalánál, a NASA-nál felmerült a cég neve lehetséges fémfeldolgozóként. És nem máshol, mint a Mars Expedíció beszállítói közt!

A tizenhárom részesre tervezett első évad epizódjai heti rendszerességgel lesznek láthatóak az Indexen, díjmentesen. A közvetlen állami támogatás nélkül készülő széria rendezője Végh Zsolt, a vezető forgatókönyvírók Kálmánchelyi Zoltán, Végh Zsolt, Wágner Levente, a dramaturg Zsigó Anna, operatőre Dobray Máté, a látványtervező Fekete Anna, a jelmezekért pedig Rátkay Dávid felel.

Kálmánchelyi Zoltán, Végh Zsolt és Stefanovics Angéla triója korábban olyan szatirikus kisfilmeket készítettek közösen, mint az [email protected], a Legkisebb film a legnagyobb magyarról, avagy ha nincs kéz, nincs csoki, illetve az egészestés Libiomfi.

Érdekesség, hogy Badár Sándor az egyik főszereplője egy szintén támogatások nélkül, a webre készült (amatőr) kisfilmnek. Nézd meg a Csodafőzet c. 17 perces filmet, ahol Badár Sándor Aranyosi Péterrel alakítanak rendőröket - parádésan! 

Humorista rendelés külön fizetendő díjak és közvetítői jutalékok nélkül:

keresd Bődi Ari fellépő-koordinátort:

+36 70 258 02 54

vagy Szép Bencét: +36 20 20 99 7 99

Fellépő rendelés és kötelezettségmentes ajánlat kérése:

[email protected]

de a legprofibb, ha kitöltöd a lenti ajánlatkérő formulát!

Humorista rendelés, céges rendezvényre fellépők, születésnapra meglepetés ajándék műsor

villámgyorsan és egyszerűen a lenti ajánlatkérő formula segítségével!

Dumaszínházi humoristák megrendelése

Az alábbi humorista előadók kapcsán tudsz érdeklődni a stand up comedy műsoruk költségeiről:

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

Humorista rendelés céges rendezvényre, fellépők falunapra, születésnapi meglepetés ajándék műsornak?

Homokanimáció rendelés

Villámgyors ajánlatkérés itt:

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény