Bödőcs Tibor sztorik - meséltek a humorista kollégái

Bödőcs Tibor humorista sztorik

Bödőcs Tibor

Bödőcs Tibor humorista 1982. december 11-én született Zalaegerszegen. Közismert, hogy egy kis Zala megyei faluban, a Zalaegerszegtől 10 kilométerre délkeletre fekvő Búcsúszentlászlón töltötte gyermekkorát, középiskolába Zalaegerszegre járt.

Bödőcs Tibor 2020-ban családi körben, a járványügyi szabályokat betartva tervezi megtartani december 11-i születésnapját. A humorista a jeles esemény kapcsán elárulta, milyen volt az eddigi legemlékezetesebb ünneplése, de kiderül az is, melyik kolléganője rajongott titkon a vászonnadrágba bújtatott sármőrért, mit tanácsolt Kiss Ádámnak a kocsi hátsó ülésén és kivel élt át majdnem katasztrofális kimenetelű balesetet.

Bödőcs Tibor számára a gyerekkori, idilli születésnapi élményei a legkedvesebbek. A jelenlegi járványhelyzet miatt ugyan idén csak szűk családi körben ünnepel majd, de boldogan emlékszik vissza az önfeledt időkre. „Annyira vártam ezeket a jeles napokat. Mennyit készültünk az unokatestvéreimmel?! Kiviszörpös mulatság volt... Valószínűleg azért emlékszem csak ezekre a korai születésnapokra élesen. Mára már inkább a gyerekeim és a szüleim évfordulóit követem. Nagyon emlékezetesre sikerült a harmincadik születésnapom, amikor is egy céges rendezvényről derült ki, hogy fiktív, mert valójában a feleségem szervezett nekem meglepetésbulit” – mesélte nosztalgiázva Bödőcs, akiről a Comedy Central saját műsoraival emlékezik meg december 11-én.

„Az élet értelme és kertészeti tippek az első estem volt. A felvétel közben tűzriadó volt, de nem álltunk le, mert azt mondták, hogy nem kell komolyan venni, mindig ezt csinálja a tűzjelző. A bemelegítő emberem és kedves barátom, Tóth Edu eközben a színpadon állt és nyomta a szirénák vijjogása alatt is. A Böllérbalettet pedig egy zalai törzsi területen rögzítettük, ahol mindig van egy extra árnyalat, ami a hazai pálya előnye” – mesélte a zalaegerszegi születésű humorista.

Ráskó Eszter humorista

Bödőcs Tibornak egy időben az egyik kolléganője, Ráskó Eszter teljesen a hatása alá került és megfogta őt Tibor karizmája is. „Tibor maga a vászonnadrágba bújtatott sárm és erény, a pimaszság borotvaéles eszű nagykövete, a kifacsart munkásosztály és az elcsigázott értelmiség prudens bálványa. A férfi, akinek suhanc lépteit és fokhagyma fenekét minden nő és férfi ámulattal vizslatja. Lehet, hogy most lett 38 éves, de már vagy 10 éve halhatatlan. Egészségére!” – köszöntötte a humoristát korábbi titkos imádója.

Kiss Ádám memóriája különösen éles, ha Bödőcsről van szó, ugyanis 15 éve kollégák, de legfőképp barátok az ünnepelttel. „Sosem felejtem, mit mondott nekem egyszer Tibike, egy sikertől zajos hakni után, egy kocsi hátsó ülésén: inkább szilvásgombóc legyél, mint nudli. Nem elnézést, nem ezt, hanem: a következő kúton megiszunk egy sört? Nem is, hanem Semjén Zsolt hangján énekelte a Despacitót svédül. Mindegy, lehet, hogy nem is ő volt” – emlékezett meg nevetve jó barátjáról a humorista.

Litkai Gergely is mindig szívesen gondol vissza a legendás időkre és az ünnepelttel közös megpróbáltatásaikra. 

Litkai Gergely humorista

„Egy alkalommal a búcsúszentlászlói Humor-Woodstock after party-ján szenvedtünk szekérbalesetet. Miközben vittek minket a szőlőbe, összedőlt a szekér és a lovak is elszabadultak. 

Olyan is előfordult, hogy Tibor majdnem eltörte az ujjam egy esernyővel, mikor egy zuhanykabinban próbált kibontani egy üveg vörösbort” – emlékezett Litkai, akinél még a Dumaszínház indulásakor Tibor ott is aludt, mivel nem ért volna már haza Zalába.

December 11-én 21.00 órától Az élet értelme és kertészeti tippek, 22.00 órától Böllérbalett Bödőcs Tibor születésnapja alkalmából, a Comedy Central műsorán!

A cikket a pcpult.hu oldalon találtuk. 

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény